召喚熱愛淘寶的「42」請講產品

1001 回覆
23 Like 42 Dislike
Alipay hk比到錢呀
有冇巴打買過不鏽鋼冰???
係咪可以LAST勁耐???
淘寶嘉年華齋戒快開始。
依家細舖睇到有冇得減,
遲幾日就會見到 ???係乜來。
問下有冇巴打淘過二手底板
朋友買過 話唔掂 買模整冰波好過
之前硬件台咪有個POST係某位巴打貼過

https://lihkg.com/thread/536871/page/1
每日都係抽幾蚊雞. 幫補運費算.
津貼券有成300幾蚊都唔想再要.
又唔係直接扣, 滿400先減$50, 當係88折, 前提係店鋪無mark高價
所以要為雙11做準備.
反而 618 果時有 200 -20定 30
依家要你買 400 先有得減. 雖然可跨店夾埋條數.
都係算優惠少咗.

之前買左挑挑小面既火鍋粉同酸辣粉
岩岩煮左, 我落曬成包辣醬
我屋企人唔食得辣 好奇心下食左一條 辣到哭撚左
有冇乜野電腦MIC又平又高質? 平時打機DISCORD多
其實 adidas nike 個啲旗艦店係咪真既機會高啲?
酸辣粉好食
我有朋友問過佢地大陸門市d人話係真
QCY T1 春青版已用一排. 去咗旺角, 元朗, 巴士, 輕鐵,
都冇干擾,冇斷下斷下,
T1 比千幾二千蚊大牌 BT 4.0 耳機稳定, (唔比音質)
主要因為發揮到 BT 5.0 效能.
所以買真藍牙 4.0 以下都唔洗諗. 5.0以上稳定好多.
大陸廠都做到, 大牌應該會做得更好.
下次係時候去馬比多少少錢買大牌子. 講音質. 升LV

聯想 出咗真藍牙耳機, 唔知掂唔掂, 叫 聯想 AIR . 賣 298人仔.
主打 零干擾, 地鐵, 旺市 都不受影響. 等出評測, 再報告.
而家旗艦店好少有假啦,可以去大陸公司官網條搵網店條link

偉倫個d 就可能有溝貨

你睇大陸論壇通常都係做海淘生意個d 先會話旗艦店賣假貨
幫襯佢間小店先係信心保證
五年前就假, 依家好真
自從淘寶商城, 改為天貓改革後
加上大陸呢幾年好多大品牌 ZARA , NIKE, timberland 進註有實體地舖,
依家你係天貓睇見到 果堆國際品牌都係堅 不過以[電商] 型式賣.
Uniqlo重可以去實體店攞貨 .

波鞋好易造假,
所以去天貓官方旗鑑店買, 比咗保証金同, 有牌照. 較有保証.
買過對adidas , ASICS 九成真. Asics 比較易認, 因為鞋墊係特製 , 同個底用 GEL技術,.
著落去舒服唔同D.
香港都會去馬拉松 到買. 波鞋街買到冇信心, 就轉咗去淘寶買.
要求高, 要100 真 就香港買啦. 香港真定假, 有冇溝貨, 行內人先知
anker , ORICO , 係時候出擊.
雙11 d訂金係咪一定要用支付寶比?
聽人講高技術款香港買仲平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞