召喚熱愛淘寶的「42」請講產品

1001 回覆
23 Like 42 Dislike

淘寶搵左好耐都搵唔到exactly 既款 屌 條條都差唔多樣 有無大神求救下
【复古高腰牛仔裤女chic港味修身2018,这是一款高腰的牛仔裤,能够让你的腿看起来更高挑】,http://m.tb.cn/h.3hAv8rZ 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥Rc7lbUCgSwh¥后咑閞👉淘♂寳♀👈

原本部 MacBook Air 2013 128GB 用左幾年發現空間吾夠
如果升512GB 香港換要3,4千,上淘寶大概人仔2300,重可以退返舊個條SSD 實際人仔1800左右,記得上ifixit看步驟
有無巴打淘過床墊?(唔係床褥
事緣我宜家個床褥訓左半年到,已經feel到有彈簧頂住
所以想買張軟d既床墊隔一隔
香港見親都近千,淘寶好似百零蚊就有張,不過運送好似好麻煩
新仔一問 天貓超市買野飲運到黎香港架可
識用集運就運到
佢大陸集運倉每次收件嘅最但消費係0.5kg
就算你買1條差電線都當0.5kg
呢個係弊病 買幾輕都係0.5計
不過真係太有效率 就算中國節日都冇甩拖
有冇brother淘過 咭片型石墨烯尿袋?好唔好用?
LINK都冇條
【石墨充电宝20000迷你便携超薄超小卡片小巧应急创意苹果小米手机通用安卓type-c移动电源自带线毫安】http://m.tb.cn/h.3hDznGm 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥tA5qb52GMe4¥后到👉淘♂寳♀👈
20000mah
有一半已經偷笑
分分鐘都係買好評
我無求佢有20000。

我用5000已經足夠,只係覺得佢夠輕、夠細。
睇過好多鬼佬review 呢類石墨稀power bank 都未見過有咁薄
有買家report S8 只差到10%....
也有買家話容量大約只有1500左右
呢個size 一般聚合物鋰電池係咁上下容量
上次淘左條假9俾男朋友 點知玩玩下漏電 好彩用乾電咋 唔係佢個括約肌都唔知點算。。。
連登連淘寶POST都有死基佬...
我係女。。。
但男朋友m m地。。。
好撚憎死基佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞