召喚熱愛淘寶的「42」請講產品

1001 回覆
23 Like 42 Dislike
t1 做緊99?
有無link? 我見129
馬東強
巴打t1 用咩耳膠?
跟機送果隻唔知點解塞完入耳 好易鬆番出來
有30元券领 领券後下單自動減
我都心C C想買
我用跟機最細個款
鬆出嚟都係不外乎 size唔啱你 你耳仔太油

保溫幾好
第一次買2個¥29.80
1個裝熱水沖奶 1個老婆用
之後我老母見撚到叫埋阿姨一齊買 我屌
¥27.80 2個
今次15蚊卷....¥8.9一個
不過焗你買埋杯刷杯套
求下你沖奶唔好用淘寶野
玩命
前年買過,買埋bench
個mic喺出面即係講電話嘅時候對方都會聽得好細聲同好多雜音?
唔會 , 大多數真BT 都係咁設計. 向住你個口.
人地聽你冇分別. 都好靜. 用緊 QCY Q29 都係呢個位置.
之前奧風A7都係,但人地話好細聲
Qcy 通話麻麻,不過一分錢一分貨
剛收貨 加埋哂啱啱好1KG嘢 淨比首重 抵

廚房電子磅 我買最平個款 用3A電芯
9.9人仔 但佢係收貨先9.9 比錢係12.9
我諗個3蚊係返現 我都拎唔返 當12.9買就算
佢送咗2粒電
但好恐怖嘅係 粒電大力少少揸 係會變形
真係嚇我一跳 好彩唔係勁大力 唔係唔用得
家下暫時用住先
都幾準啦 拎咗包通心粉量

膝頭護墊 其實我都係揀銷量高個幾間 最貴個款 45人仔
有分左右腳 但比我想像中大 free size 魔術貼fit自己size
我底下墊咗部macbook 13吋 一對就啱啱好cover咗部機
試著 感覺幾舒服 睇下明日著完 再報告

贈品 護腕一對 試戴咗下 幾高汁

玻璃貼 都係個啲啦
冇乜特別 用最平價買 5.8人仔2張

同上 冇特別 2.9人仔

要Lin的 先再比
有冇床邊枱,懶人梳化推介?

膝頭護墊 其實我都係揀銷量高個幾間 最貴個款 45人仔
有分左右腳 但比我想像中大 free size 魔術貼fit自己size
我底下墊咗部macbook 13吋 一對就啱啱好cover咗部機
試著 感覺幾舒服 睇下明日著完 再報告

贈品 護腕一對 試戴咗下 幾高汁

深水埗個特賣城好似賣平啲

我覺得呢款舒服啲 無咁畀魔術貼嗰幾條嘢易磨到 不過貴廿蚊人仔
護膝係有彈性?康復用?
我係打籃球嗰時用 佢係左右兩邊有條彈弓 做運動嗰時無咁易扭到 同埋感覺上做完運動之後膝頭會無咁腫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞