召喚熱愛淘寶的「42」請講產品

1001 回覆
23 Like 42 Dislike
想問下宜家支付寶係味用唔到visa
運費佢話我俾住先,佢可以俾返我
其實個喼唔係用唔到,係凹左一忽,但用正價買瑕疵品個心唔舒服,拎上去寄又麻煩又驚佢換俾我果個又係咁,仲有集運果程又要我再俾錢,所以我比較傾向佢賠多少少俾我close file
我覺得你寄返比佢 退錢仲好(佢肯嘅話)
連寄落嚟都可以凹咗忽 乜你仲放心用個喼咩
香港求其等啲百貨公司減價 都可以五六百蚊買到個啦
600人仔點解唔香港買, 返大陸揀?
我都覺自己好on9
好日都唔返大陸,拎個大喼返上寄好on9,我寧願佢回部分錢,我當大箱用擺野都算,所以有無辦法可以要佢賠多一百幾十,主要唔想特登返大陸
主要係on9
睇睇下想加少少買靚啲嘅,加厚嘅,乜乜柒柒,但最後未用已經係凹嘅
試過買燒烤板

唔錯既 塊板易洗 Watt數夠大 都幾熱既

不過因為佢係兩頭110V

我買果陣自己剪線換3腳插
如果唔係易燒熔線同漏電

建議都係係香港買 都係百零蚊

同埋驚塊板食埋啲重金屬
仲有睇好雙11買乜好

有巴打推介諗緊買一對定兩對asica 鞋好
有冇人淘過tie??
有咩好介紹
【懒人沙发榻榻米单人床上电脑椅卧室地板阳台喂奶靠背椅懒人小沙发】http://m.uqlsi.top/h.38zp0T3?sm=4bc0f2 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥lWMGbSnYmCD¥后到👉淘♂寳♀👈
有冇巴打類似呢隻款既椅介紹
上次換嗰陣原裝電痴太實,用工具拆嗰陣出火花,驚到仆街
好彩最後冇事
你噏乜,110v就咁轉三腳,爆炸炸死你啦

大陸都係行220v架
Sorry 五金舖叫我買個三腳插蘇

換走原先個兩腳插

我轉頭去你屋企門口叩頭認錯
要買隻牛先
我都買左牛再用大陸電氣/ 日本電氣

用到呢家都OK
補返條lin
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.240.6d777ea9Yf9SfM&id=541213524391&ns=1&abbucket=4#detail

我買59蚊果隻平平地試下

香港買都好似百零蚊 就安心d

最後揀左呢隻兩用, 個火鍋仲可以拆出黎放係電磁爐同明火用 ,圍起二百幾蚊
我都諗住收到貨拎落樓下電器鋪叫佢幫我換返三腳頭穩陣d
記得用吸油紙

彈到成地都係油
已經準備好一定煙到仆街
今年雙11優惠係咪買$400-$50咋?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞