召喚熱愛淘寶的「42」請講產品

1001 回覆
23 Like 42 Dislike
如果膝頭哥無事唔好用呢類護膝, 護膝係受傷後康復中先用

激烈運動長期用會肌肉退化, 同埋會企唔穩失平衡
玩淘寶,玩仔女
巴打如果踢波有冇D防咬柴保護腳腕
快啲換左粒電, 啲大陸電芯勁易漏水

有冇人淘過呢d床上椅?間房冇位擺電腦椅,成日坐係床邊用電腦有D辛苦
我就係唔想揀呢啲款 之前買過類似 好唔舒服
所以先揀魔術貼 又方便戴
原來係咁 家下先知
我買係因為行山個陣 膝頭入面啲關節定軟組織好痛
所以先買嚟保護下
應該唔會點激烈運動
入面會唔會咩鐵片 金屬嘢支撐?
耐咗怕壓爛張床
你應該去睇醫生先,前膝同內膝痛要戴既護膝都唔同

護膝唔係用黎預防膝痛,唔好隨便戴
原來係咁
我係醫生話我有少少跳躍膝!?我先買嚟用下
https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a230r.1.14.78.3e2b2da8QSrdUk&id=564368718774&ns=1&abbucket=7&skuId=3983782379600

想試呢個MIC , 平平地錄音, 旁述 ,剪旅行片用. 再報告. 平野唔知會唔會中伏.
之前係咪有巴打淘浴室磅(lbs)
掂唔掂
咁平應該有伏啦
呢d 去aeon可能都有賣, 試下先知岩唔岩自己

買呢d 有咩事醫藥費一定唔少
應該講我(?
我覺得ok
但係想睇lbs係要用app睇 app有分殘體同international 2版
佢部機只show kg
有得睇埋體脂 各項資料
不過信八成就算 參考下就夠
幾十蚊唔會預佢有人哋過千蚊個啲咁準
去馬 , 點差都有個普, 雖然冇買過呢種.

我買咗 按頸 都唔差,
有OSIM 按摩椅 .
但係按頸果個可以指定位置, 大細力自己控制. 到位好多.頸痛必備. 打得電腦, 低頭玩電話,
某個位緊咗, 用來鬆鬆佢, 卡卡聲. 勞損. 鬆完酸痛減少咗.. 爽.

重有 足浴按摩桶會發熱. 42度熱水係最適合浸腳. ,
買咗幾種粉浸腳
艾草/ 藏紅花/ 老薑/
滿意. 臭腳都變冇味.
有無人淘過墊高個mon下面可以放野嗰隻金屬架可以推介下?
有無人淘過睡袋??? 10-20度左右
睇緊 BT 耳機.

飛利浦 SHB4385

呢個 之前 雙11睇中咗. . 最後都冇買.
今次 想買大牌子. ...
Thx
我記得之前有個藍牙speaker好多巴打買
但我搵唔返係邊款
有無巴打仲有好介紹
呢d 唔放得床吓話,床係軟架
一挨落去就反啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞