召喚熱愛淘寶的「42」請講產品

1001 回覆
23 Like 42 Dislike
榮耀手錶Magic 睇過未有評測, 好似唔多掂. 因為技術, 軟件運算, 對佢冇信心. 如果相比華米. 都係放棄. .

AMAZFIT智能運動手錶 649 人仔,
得第一代.華米. 你呢個價..
我就係用呢一代. 踩單車, 已經 400公里, GPS 記綠. 都唔錯. 內置 GPS 都算準
反射式屏幕, 太陽越猛越清楚, MON 長期睇到錶盤畫面. 電池可用 5天.
唔似apple watch 長期黑屏.
【华为通用智能运动蓝牙通话【支付】手环心率监测防水跑步多功能安卓vivo苹果小米OPPO男女手表男士计步器】http://m.rijni.top/h.3QcfK7t 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥KcsGbi01vEB¥后到👉淘♂寳♀👈
呢隻點睇 我主要游水用
小米手環3可以游水用 但計唔到嘢
先諗買手錶
想問下 大家比錢有無問題 我click 唔到落pps 或者八仔
太乾,買咗個USB加濕機
Same here
用緊iphone xs max, 有冇巴絲有好用既無線叉電座介紹? 最好可以直立/打橫放, 邊用邊睇片, 唔該
第一次玩雙11, 發現好複雜
好多唔同既位抽野, 拎卷
又限時又任務
尋日下晝開始到而家都唔得
求link
就咁睇圖, 佢如果係不鏽鋼真係幾靚
有無人用一淘?

神秘大礼,等你解锁复制¥jufGbi3sU33¥打开一淘App或者手机淘宝
AMAZFIT米动手表青春版 GPS定位户外跑步多功能彩色触摸屏心率手环快捷支付安卓iOS成人男女学生华米出品
https://detail.tmall.com/item.htm?id=554000682197&spm=a1z0k.7386009.0.d4919233.35293bdb3UVUoK&_u=t2dmg8j26111
睇咗依隻 有GPS.電用到20-30日 人仔379 C HING 們有冇意見
qcy個T1 同t1pro有咩分别
今日開波抽紅包, 好多 0.5 , 同 400- 50 券.
夠比運費.
巴打有冇Lin?
咩得舒唔舒服
呢隻叫青春版, 上年暑假買, 第一日就死機變磚. 等咗4日錶內電用完, 翻生.
更新咗 firmware 稳定咗.
GPS 香港唔準,

因為大陸GPS 定位係有偏差. , 之後去官方討論區, 開POST要求佢修正.
2個月後修正番 GPS 定位. 準確了.
電的確可用 1個月. 收震動短訊. 計步, 反射式屏幕唔錯.
隻錶冇 12小時制, 要轉特定錶盤先得,
不過有方法攪, 加段 CODE 入去改錶盤, 再打包.
依家比咗阿媽用.

自己用華米手代一代. 因為靚好多.

遲D 轉 Garmin, SUUNTO FITBIT,
始終, 運動手錶, 運算佢地做得好. 大陸軟件唔多掂.
點抽?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞