召喚熱愛淘寶的「42」請講產品

1001 回覆
23 Like 42 Dislike
超好食
QCY T1

由 Q29 升級. 多咗, BT 5.0 , 自動開機連接,
外型冇 Q29 靚, 有開盒蓋多色. ,
佢都唔知咩設計, 蓋都唔整一個.
音質又係 BASS 為主. 音質一般, 95.9 人仔 , OK 啦. 要求高唔好買

比 Q29 細粒, 電由200 mAh 提升到 500mAh
自動開機, 連結. 滿意
點解決係咁跌落黎 帶左上耳仔用大中小耳塞都好鬆好易跌
冇得攪, 每個人耳道都唔同,

QCY t1 pro真無線分體式藍牙耳機
可能呢種啱你多D.
巴打 點買先咁平架 我禁入去都仲139
用電話淘寶 APP 入去睇就會有 99.9 , 要攞券. 之後一淘減 4蚊.
用PC 可以旺旺問客服比券條LINK 你.....好似可以.
唔該曬 買隻比屋企人玩先
買咗小米
還可以,三舊幾水唔求有咩高質素
擺係房夠用
佢寫就129, 埋單其實係99, 佢有卷係[$129-30]
早兩日收咗貨用咗兩日99個價錢OK
幫幫手http://yukhj.com/s/k2YrT?tm=df3870
400-50 係淘寶自己搞 唔會無
今日測試個 QCY T1 春青版. 同以前用 Q29 行同一條路, 用咗差唔多一年.
Q29 行到球場, 某紅綠燈位 就會有干擾, T1 穩定正常播放, 發揮到 BT 5.0 接收能力.
自動開機. 連接 , 磁力功能放落盒, 方便好多. 滿意.
utube 睇片係有延遲, Q29 反而對口型.

Q29 已經停產 , 本來買 T1 MINI 259人仔, 音樂時間少1個鐘, 又貴, 最後放棄,
比佢個電池盒 有電量顯示, 耳機細粒吸引,
都係實用為主, 又平 95人仔 , T1 春青版 , 去馬

QCY T1 Mini
249 人仔. .

靚好多, 有電量顯示, 細粒D .. 多咗幾粒制. . 你可以諗吓, 等你報告
我用開q29都幾滿意,但係基本上講唔到電話
t1有冇好啲呀
啱啱試用咗兩日,T1講電話ok
巴打,正
咁可以落單啦
而家係兩邊耳都有收音,應該會有改善
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞