召喚熱愛淘寶的「42」請講產品

1001 回覆
23 Like 42 Dislike
有無用過淘粉吧?返利多?
同一淘差唔多
一淘好用d
諗住淘一set食族人酸辣粉
有無人食過?
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.2.0.0.13272e8dxFaZRO&id=524132241553&_u=s32to7g4d691

花痕好難抹走

我部機鏡頭係花到影相會濛, 用研磨膏磨到可以影返相, 花痕仲會留係度

mon 面唔好試, 深既痕唔走, 而且會磨走層coating
的起心肝買雙十一new balance既時候,發現無得用PPS比訂金,一定要用支付寶
屌佢老母
佢預售俾訂金個d 會唔會到雙11俾尾數個陣無哂貨食埋我d訂架
原來唔可以用PPS ?
我用 HK 支付寶, 因為 銀碼大 免手續費 平成10人仔
唔會, 訂果時已經有 庫存. 訂咗一定有貨比, 但係出貨唔知幾時...
NIKE 要11月11日後. .. 9日內發貨
我買野肯定無巴打你咁貴啦
用支付寶好似要送個春袋俾佢捏住咁
我研究下先
用支付寶比完一次錢佢話唔得
跟住再比第二次錢
之後有兩個SMS話收左錢 同一筆錢X2
但打去card center話取消唔到
HK 支付寶 有玩開淘寶ACC, 自動成為普通會員 $3000 最高增值.
基本上 3千都夠你用.

SEND HKID CARD . 高級會員 , 有 $5000

5千蚊 買電話先要咁多錢, 免手續費,
5千蚊 1.5%手續費 慳成 75人仔.
放心, 交易不成功, 收錯錢, 佢會有一個時間埋數 , 會自動退款.
聽日, 後日 留意吓,.
呢幾日去, 大陸支付寶 個網, 登入去 , 應該可以用番 淘寶ACC , 可以登入.

睇番交易記綠.
退款果到會見到. 例如 交易失敗, 退回銀行. 要等幾個工作天. .
通常支那寶要一兩日
Pps 要一至兩個工作天
最後先番銀行
不過就唔會食左既 慢慢等
我用香港支付寶 都應該一樣?
差一個 幫幫手
【快来和我一起PK赢能量】,復·制这段描述¥vT6Pb7WCJWM¥后咑閞👉手机淘宝👈或者用浏览器咑閞http://m.uqlsi.top/h.3jTuA4X 查看
有冇巴打有買個電視喇叭 SOUNDBAR果D推介.
用黎駁電視睇戲/聽歌.
可以,
所有淘寶交易都會顯示係大陸支付寶 交易記錄上 ,
寫住 用咩方法比錢,
佢會寫住 支付寶HK.
我想問正淘寶個d 400 減50 係所有天貓既商店都用到定指定商店先有?

得見有d鋪頭個d優惠券去到11月10 號
如果連400 減50 都用唔到反而仲貴

呢期興 高仿 NEO . 街機版. . 好似好正. 玩回憶.

呢部都唔錯
正wo 有無街霸lei haha

即係點
平時買其他野都得 係天貓國際唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞