召喚熱愛淘寶的「42」請講產品

1001 回覆
23 Like 42 Dislike
taobao買nike鞋信唔信得過
有d款香港門市冇
同埋買返黎唔岩着咁點
睇價錢當買高彷
同埋nike adidas 鞋多數o岩碼 , 除非係asics 就要大一個碼

真係唔o岩咪寄番去換鞋
用緊呢隻幾好
巴打有冇link
same here
依家點搞

想問有冇人試過即棄洗臉巾?
定係用喺塊臉到都係唔好?
[url]【PICOOC有品mini智能体脂体重秤电子脂肪成人精准家用质健康称男女】http://m.rijni.top/h.3QD8ibH 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥o2gtbi8BjeV¥后到👉淘♂寳♀👈[/url]

睇番原來16年買
似乎都係準準地
日日訓醒都磅
琴日去咗physical用佢啲磅
體重+/- 1kg
體脂+/- 2-3%
有冇link
我都想買對reebok唔知淘寶買好唔好
[url]【充电家用精准电子体重秤成人智能体脂称人体减肥健康体质女测脂肪】http://m.rijni.top/h.3QqGuro?sm=c1949d 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥mxuxbiQBVyq¥后到👉淘♂寳♀👈[/url]
全部方式都比唔到錢. . 唔係掛.....

我都剛淘左呢對 , 香港少地方有賣, amazon 無我size
琴日係 依家唔知點
係咪因為用太空卡可以轉走d錢 所以要停用
支付寶俾唔到錢係講緊hk 定cn 版?
both
PPS , 信用卡, 支付寶, 用唔到, 即係唔洗買啦.
係咪全香港比唔到錢.
集運全部要停. 因為冇人買到野.冇工開

為左你地, 試左支持寶香港係俾到錢 , cn版我昨晚都俾到錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞