召喚熱愛淘寶的「42」請講產品

1001 回覆
23 Like 42 Dislike
我都係iphone 用. 幾好, 有電量顯示,
攞起就自動開機, 連接,
但同 q29 唔同, 主耳機本身set 咗係 R 右邊耳機,
我習慣用左耳單邊聽歌, 可以SET 番 L 左耳為 [主耳機]

但係 T1 唔得, 一定要用番 R 耳機, 可能同 自動重連有關, SET 死咗.

主耳機, 意思係, 當你放 主耳機(R 右邊 ) 入盒到, L 左邊就耳唔到聲.
因為要靠 電話 同 R右耳機連接.

音量反而 覺得人聲 Q29 清晰過 T1 青春版.
T1 反而帶到耳痛, Q29 舒服D. .
不過算啦. 已經有大改進, 起碼 BT 5.0 干擾少好多. 滿意.

本來想買 crazybaby. 震蛋. 見雙11 減好多.

都係算平平地玩吓. 如果我係女就一物二用就抵玩
雙11 400-50, 一定要有天貓積分先玩得?
我好似唔夠50分
唔係, 果D唔係分來. 抽係錢 雙11 用 .
每日有一次免費抽, 多數出10蚊. 有一次出 30蚊.

如果用 1分 就抽多一次. 我唔會咁做. 根本日日去抽都夠你用.
T1音質 賣99真係無咩要求 要好音質比多D$
幫手C HING http://yukhj.com/s/k2YrT?tm=df3870
即係我連續5日拎就用到400-50?上年好似唔使拎直接用...
如果想減 50 , 就抽 50蚊. 有時抽一次會出30, 50 咁就抽少幾日.

依家都好少抽. 比你提醒入去抽一鑊, 因為已經夠洗, 今年冇咩野買.
冇心去簽到.
有冇推介啊巴打
有冇人係淘寶買過水晶
近排感覺好黑仔 想買番條黑曜擋擋邪
有經驗嘅巴絲分享下嗎?
明白了
好好笑 多謝分享
買左logitech k380 藍牙鍵盤

打字手感講真好一般, 不過零打字聲同埋真係幾靚仔

香港行貨仲賣緊$320, 淘寶先150 人仔

好似幾好。。。
上次買果隻靜音 mouse 好抵
有冇人買過?
多謝你既建議
去馬, 有電量顯示, 等你評測.
首先落訂, 11月11日比尾數. 等佢送來.
有冇男裝長褲既鋪頭介紹
之前買個啲質料麻麻
榮耀手錶Magic移動支付運動智能手

今日發佈 899 999 , 唔知去唔去馬, 又有手錶玩,
已有華米 手錶一隻, 唔錯..
有冇500樓下推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞