[STEAM]有無人有玩ROUGH LIKE武俠類遊戲「太吾繪卷」

876 回覆
34 Like 93 Dislike
可能係掛 睇開JOJO想玩血脈系
點解你地故事咁精彩,我就咩人都唔識,純練功.....練左幾十年
我第一個檔都係咁
後尾頂唔順咁廢 開個新檔乜都摸下玩下
想問有咩做,我完全係漫無目的行來行去找個靚仔同我交配
咁都要個一代有能力
其實真係好自由 想做咩就做咩
前晚係度搵書讀搵左成晚
要玩到全滿唔用修改器起碼要三四百粒鐘
搵錢 讀書 升功法技藝直到死 同港豬人生冇乜分別

所以打機果陣去姦淫擄掠 睇啱打得過嘅刧走帶返去啪啪啪幫我生仔 有老公嘅話就同佢老公打好關係 然後呃佢出去野外毒死佢 再返嚟帶個未亡人土人
比人尋仇殺埋就投胎去個小朋友到 然後去搵個掌門認契弟 認佢做義父 等佢教你啲上級武功 然後殺返上一世對瓜你條友全家 劇情好睇過啲大陸劇武俠片
根本主角自己就係大BOSS
尋日啱啱買咗。
系統好大整咗隻人仔唔知要做啲咩
我一開始都唔知做咩 睇完個post咪周圍一格格行 去學下武功打下奇遇 慢慢就會發現有咩想做
點認人做義父/義女?

我帶住左個6歲孤兒周圍行,準備從小調教(做繼承人)
冇得收義女 只可以契老豆 打好關係就得
都唔差既 條友雜學同堅毅好撚高
奇遇同讀書都無咩問題 佢讀曬成本扁鵲神針
睇下點 無個太吾有善終 應該好快又要死
點解有時綁左D人好快死? 我仲諗住幫到佢入魔再學佢既招架...成日未入魔就死鬼左
你係咪大大力打死咗人呀
想玩但係見到個dlc要比錢
唔洗買dlc,個dlc 係純音樂
呢隻GAME佢就算原價賣200我都覺得抵玩
早排話以後更新有塞外地圖
不過等佢出到正式版,再出DLC,一年都唔知得唔得
係咪不斷對一個人作惡就可以迫到佢入魔
第一次玩唔識玩,好快就無錢,啲建築物爛晒
起個市集
唔會唔夠錢
裝左npcscan mod搵人傳劍方便好多
係唔係要有長街先起到市集?
第一次玩唔識玩,好快就無錢,啲建築物爛晒
起個市集
唔會唔夠錢
係唔係要有長街先起到市集?

乜野技藝升左9品75%都可以起賺錢建築物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞