[STEAM]有無人有玩ROUGH LIKE武俠類遊戲「太吾繪卷」

876 回覆
34 Like 93 Dislike
https://store.steampowered.com/app/838350/_/
雖然係大陸出,仲係殘體字
但係可玩性極高,而且真沙盒開放世界
仲係EA階段
一剔過
A、B、C、D餐係固定午餐
而E、F、G、H餐係每星期都轉一次
連埋蒜包餐湯凍飲 原價$45 / 48 / 50蚊
1230前埋單 / 1415後入坐減5蚊
盛惠$40 / 43 / 45蚊
推介菜式係皇牌燒雞 + 避風塘脆薯皇
星期六會送埋甜品 暫時係焦糖燉蛋
有緣仲會見到連登飲食台堅硬台柱
百里香御用頂級美食評論家—
慘過番印度

百里香 觀塘駿業街67號熟食市場1樓44號
路線:港鐵觀塘站A2出口 步行約6分鐘
營業時間:一至五11:00-16:30;六11:00-16:00
外賣熱線:67082851

資料由原創者那吾克儉提供
屌手快得滯
見到你開post即刻paste落去
btw今個禮拜有咩好食
做乜追蹤我
有啲複雜 同埋畫風真係有待改善
呢隻必玩,但仲係ea左幾日,擺一段時間先玩
無錯,作者將好多元素加左入去,但係仲未整合好
同埋個UI都有D混亂
但係仲係EA階段,隻GAME都幾有潛質
玩左幾個鐘,暫時感覺都唔錯
但係我覺得教學可以再多D,好多野都幾難明下
買左玩左
除左新手教學之外
其實個自由mode真係唔知要做乜
主要係指引方面唔太清晰
個人感覺最亂係打鬥
都唔知係度做緊乜
你扑一下 我扑一下
打鬥反而易明
一開始就計步數先,唔同兵器有唔同步數限制
文字game咁
係,但係內容非常豐富

節錄大陸論壇玩家

"1.有個沙雕村民偷學我的武術,我把他流放了。
- 那個文盲廢柴弱雞沙雕居然不知什麼手段變成了元山派掌門的至交好友
- 而我還在努力跟元山派雜魚弟子搞關係學武功。

- 早知道不搶他心上人了擦汗。

2.救了一個墜入魔道的女人。
- 當然帶回村子啦。
- 一路上梅開好幾度。
- 到村子的時候發現怎麼後面還跟著兩個人,一個男的一個小孩。

- 點開日誌發現那個男的還天天跟那個女人噓寒問暖。
- !大哥啊,誰有你悲傷,綠中彈肖邦啊,我真不是故意的,嫂子先動的手啊哭笑

3.第一個女人是村子裡的村民,醜,笨。
- 可是對我好感度最高。
- 沒結婚,但是生了兩個孩子沒入隊,我走到哪兒她跟到哪兒。
- 我作為一個太吾,顛倒紅塵,江湖飄蕩,十五年裡身邊的人換了一茬又一茬,她還在。
- 後來又一年下雪,我向她要求結為連理,她樂壞了。
- 。過了年,這個女人病逝同年我打劍塚,死在了裡面並不是打不過,就是覺得虧欠了什麼哭笑。"
起完驛站點樣移動
困咗喺9華山
禁大地圖
點先學到門派更高級嘅武學 ,依家淨係可以學最廢嗰啲
同掌門搞好關係
琴日買左 仲睇緊攻略 本身想揀唯我黎玩
等EA完左先, 唔想破壞個印象
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞