[STEAM]有無人有玩ROUGH LIKE武俠類遊戲「太吾繪卷」

876 回覆
34 Like 93 Dislike
咁撚偉大呀 咁教精埋你啦
知唔知點解steam 啲post出親警告都係avast
因為avast出名多誤報囉
我用kaspersky 一次警告都未出過
講返自己立場先,我同大家一樣都覺得隻 game 好正,我亦都真金白銀比咗錢買隻 game, 好想體驗下真正武林,武林 game 已經買少見少

但係錯就要認,打就企定,隻 game 唔係一開始就有問題,係更新完先出事,證明係作者加咗某啲嘢入去,而作者到而家係無回應過

如果大家把持唔到係都要玩,咁只會助長作者越加越多,到時後悔莫及,大家結果都係無好 game 玩,仲可能中哂毒,呢個亦係我講出嚟嘅原因,但如果大家都係傾向係報錯嘅都可以,但唔可以阻止我同其他玩家講事實嘅權利
好,我以為學醫可以醫佢
睇上去有少少似太閣立志傳
當年玩太閣5 玩到傻左
有興趣想玩

想問下有無伏
恭喜你搵到一個唔識出警告嘅防毒
抵你咁自豪
覆埋你最後一次唔覆 費事阻到其他巴打討論遊戲
avast 出名垃圾多誤報 成個steam 討論區話warning有毒嘅用親都係avast
而家講緊50萬個人買咗 先得5 6 個post 左右話有毒 仲要全部係用同一個antivirus software
有腦嘅自己識判斷邊一邊有問題
我用咗kaspersky so far 都有兩三年 真係有毒嘅係會彈warning
你係要執迷不悟 死都要話隻game有毒 無人阻止到你
我就繼續開心玩 你慢慢防毒啦
除咗未完成同埋難度偏高之外唔係好覺有伏
現階段仲未去到太閣個lv 但feel到個玩法仲有好多嘢加到上去
如果佢keep住加新content 嘅真係屌得過
唔急嘅可以等佢有特價先買
謝錯巴
佢個價錢定得算好好 無乜需要等特價
之後好似會加
不過獨立game我諗最盡都係百零蚊
睇個熱度
短期內應該無特價
完成度高既話應該大把mod玩
而家係體驗版
將來出正式版時
又要比正價買定點
Btw 第一次對ea有興趣
唔駛再比
我用bitdefender 無彈過嘢
而家買啦 真係值得玩

我領悟倒光陰既消逝同生不逢時要苟且偷生掙扎度日既痛苦

玩左兩日之後我做野比之前更加productive 更主動幫人 而且eq高左 對人更有同情心
我尋日玩,去到京城見到城主貌美如花
雖然名花有主仲係一子之母
但對人稱江湖usb 嘅我黎講人妻人母更好玩啦

埋伏殺左佢老公 然後想去化解

屌條女37歲咁老都係不了
其實個價係抵屌嘅
不過我自己覺得而家隻game其實內容仲係有啲空洞 唔心急玩嘅 可以觀望下先
而家個問題係無人睇得明作者啲綠皮coding 不過聽講重寫緊
工程編程法
根本就係誤報 講到乜撚嘢種木馬又盛 重要以為自己好撚醒 人地提佢都串柒柒咁 屌那星
咩叫綠皮coding
warhammer獸人(好似係

綠皮指代土法(大概係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞