[STEAM]有無人有玩ROUGH LIKE武俠類遊戲「太吾繪卷」

876 回覆
34 Like 93 Dislike
打完第一個劍塚先有得開始升?
佢每個月黎村個個買成千銀行BAR都唔郁
一開始比你升40%最盡
就係無反應
比得未夠多錢

年頭嗰啲事件會容易升同會平啲
得左
班死奸商入高級市集先賣好野
內功點樣分
邪質入體可以點算
究竟要點先玩倒上去 我個結義掌門老死左 新掌門性格唔啱傾唔倒計 我又無高級禮送 想搵雜魚支持 一係收我好多錢 一係就要較藝

唯一一科我識少少既就係道法 點知較藝輸鬼左 想升高d又唔得 因為掌門唔教我 連較藝贏我果條友都話教唔倒我下一級

另一個問題係我學完腿法想轉刀 但本刀法秘訣送左出去拎唔返...

好似點都無辦法向上爬咁
拜過其他門啦
搞唔掂就專心搞內政
同你現實一樣
呢隻 game 更新完有病毒,一 Google 就見好多人講緊
唔想電腦中毒(可能已經中咗) 就喺作者更新返之前都唔好再入 game, 今次加得一隻毒,下次可能加10 隻,大家小心

病毒名稱IDP.Generic

遊戲有病毒? ::太吾绘卷 The Scroll Of Taiwu > General Discussions > Topic Details
https://steamcommunity.com/app/838350/discussions/0/2747650363458151053/

28日更新完後AVAST!跳出阻止威脅 ::太吾绘卷 The Scroll Of Taiwu > General Discussions > Topic Details
https://steamcommunity.com/app/838350/discussions/0/2747650363454837669/

The scroll of taiwu alpha v1.0 exe avast 報錯 ::太吾绘卷 The Scroll Of Taiwu > General Discussions > Topic Details
https://steamcommunity.com/app/838350/discussions/0/2747650363464092235/

殺軟報毒 ::太吾绘卷 The Scroll Of Taiwu > General Discussions > Topic Details
https://steamcommunity.com/app/838350/discussions/0/1735465524705723986/
IDP Generic 成日出現係d crack檔
多數係作者寫program個時拎right 拎過龍俾防毒誤報
第一次玩
9下9下用左18年,終於搞掂第1個劍塚
跟手搞弟子關係,支持度上到學到6品武功

諗住前路一片光明
點知一練就好撚感慨
因為早熟同過左30歲 減左好多資質
新武功d突破格數少左好多

每次用既歷練又多
即刻感受到咩叫
少壯不努力
老大徒傷悲
渣渣林搵傳人之後服毒自殺
想走捷徑用mod都可以較讀書快啲
“成日出現”
“多數係”
咁多估計仲要幫埋作者講嘢,真係有機打就咩都唔理?
就算好似你咁講拎 right 拎過龍,佢有 right 難保佢唔會種咩木馬去你部機,都時為咗打機成部機都要 format
咁咪等佢fix完先玩 單純想話唔一定係惡意操作
雖然多謝你提醒

但係Avast出名廢同多誤判
我自己見到無啦啦彈個警報出嚟都得啖笑
打完第一個boss 學鑄劍招巨闕千鈞劍好高傷 之後可以去各門派綁架掌門副掌門搶裝備 第二代洗底再學埋武當內功同技就無敵
重劍無鋒,大巧不工
個村友中左毒點幫佢解毒,佢就釘蓋
招佢入同道 買解毒藥同用藥材解毒
夠時間既話帶佢去百花谷解毒
用緊上年嘅 post 回應今日嘅事,仲要以為自己好醒
比粒膠就係啱?
再講 line 誤報等於呢隻大陸 game 誤報?
你鐘意自欺欺人無所謂
我唔想呢度唔知嘅人中毒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞