[STEAM]有無人有玩ROUGH LIKE武俠類遊戲「太吾繪卷」

876 回覆
34 Like 93 Dislike
點解掌門傳心法都咁撚仆街俾手抄我
陰鳩你
已經中左伏 一開波就逆練左
你同佢買返本應該係正傳
你地點同掌門打好關係 送唔到啲低級垃圾俾佢,又買唔到高級嘢
唔通要農到變李加乘,整到高級野銀彈攻勢?
定要學個漫畫咁賣個青梅竹馬做公廁
見血吼門係咁有人入魔,諗住去為民除害,俾佢招蛤蟆踼三下踼死左,發現自己真係井底蟋蟀
一開始送1000蚊拜門貼, 之後已經唔洗理, KEEP住傾計就得

我個掌門3年就死左, 而家新掌門都仲係得2格綠色心

要靠同副掌門關係學住D武功先
同佢比武比佢虐待會加好感度 好似係
d 人又話俾本手抄同道練完會變正,係講緊佢會練正定就算佢逆練左轉俾我都會正練?
手抄讀4卷都無事,其餘6本讀返真傳一樣會變返正練
dllm隻Game d新手教學廢到
d ui又同背景撞晒色
總之好多野都要自己摸出黎
你老尾壞檔 岩岩先打得嬴第4個劍冢 屌你老母
等佢搞掂依個BUG更新先再玩
唔係變正 你比本手抄佢會自己練
之後你可以請教佢 佢好大機會比返本真傳你
但係有2個問題
1. 自己本身唔可以練過 0%都唔得 會請教唔到
2. 有機會比本手抄你
我同教主義結金蘭都俾本手抄我,仲要係五品既內功
我唯有練4層,之後四圍r 正本
我個掌門1年 跟住死左代掌門上黎做左掌門 得6年 即刻r真傳弟子做fd
我而家都係靠長老學技
睇下教主果個交換藏書有冇真傳 高好感用少好多威望
行晒成個秦州都搵唔到金剛宗
但我同教主換書,我未學過鎖左冇得換比我 我學左仲洗撚搵佢換
高級既書, 如果得5頁, 好多時同佢換可以換多3頁返黎, 易學好多
仆街突破玩大左 走火入魔到內息亂到仆街 而家廢人咁
專心學技藝算
點解九階既十二路魚腸劍咁撚勁
我甚至用6階既長兵技傷害都高唔過佢
讀書可以打造詣同心法等級 即係再勁d
Surface Go 推唔推到

Btw 我澳區steam 硬食貴價?
佢迅速果到成92
雖然唔知d數點計 但其他同階都係6,70
玩唔掂唯我 我都轉左玩正派
btw創人係唔係一定會跟1,2個debuff
去武當搵掌門幫!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞