[STEAM]有無人有玩ROUGH LIKE武俠類遊戲「太吾繪卷」

876 回覆
34 Like 93 Dislike
唉...點先可以整野...
出左村手搵義父就再唔到野...我用御針術而家無針用
自己起個木工房OR去你門派個到睇下有無
未搵到個門派...
商人度會賣維修武器耐久度既工具
本身同個青梅竹馬幾年都無事
之後我同另一條女示愛之後
第2年個青梅竹馬就想強姦我
更新左
系统优化
·大幅优化游戏启动速度
·优化了游戏启动的安全性,避免部分偶尔出现的启动错误

较艺系统
·选择一本技艺书进行出题时,自动设置问题难度为人物的最高技艺水平

奇遇系统
·加快奇遇系统的人物行动速度

产业系统调整
·能够直接使用仓库中的图纸进行建设
·在系统设置界面可以选择道具排序方式:品级、价值、类型(默认为品级从高到低)
·每升级一次太吾村,建筑数量上限从原来的+2提高为+3

战斗系统调整
·加快战斗中各种动画的速度
·加快战斗中敌人对于战斗距离调整、功法使用时机的反应速度
·减少战斗中队友攻击敌人、替人物抵挡伤害的间隔
·降低了战斗中武器造成的伤害但提高了普通攻击频率
·略微降低了用低坚韧武器攻击高破刃护甲时的武器损坏概率

立场名誉变化调整
·选择不符合自身立场选项时的立场变化速度增加
·然山派恩义互动“王禅典籍”的效果大幅增加
·略微减少与NPC互动时导致的名誉变化

BUG修复
·修复拜认义母后,义母变成自己女儿的bug
·修复演武第五章偶尔会出现的可用时间不足的bug
·修复演武第三章战斗中按下S或点击敌我当前距离会导致战斗卡住的BUG
·修复了部分情况下时节切换时卡死的BUG(但不排除仍会因为其它原因而卡死)

唔斬你算係咁
我同佢義結左金蘭
點知佢想強姦我
加建築上限係好輸,不過我依家唔夠人做嘢
加建築上限係好,不過我依家唔夠人做嘢
唉...
初代太吾死左, 死前帶住個10歲細路女
而家細路女做左太悟 好難打
咩都搵唔到 門派都未搵到
岩架啦,第一個SAVE係比你摸熟下
第二個SAVE先認真
頂唔順 棄save
個細路女有個20歲女行商一見鐘情 跟左2年
諗住臨走換換地圖...
出左百花谷屌 原來錯地圖
根本第1代死咗就好難玩
淨係繼承武功唔繼承資質
練完D武功唔夾第2代玩就冇用
啱啱係到練練下內功發現個人內功資質得4X幾
資質好似冇得升? 咁咪冇得用勁內功
去百花門諗住學下嘢
哈個獎門人又幾靚女喎,唔爭在鋤一鋤

37歲,仁心仁術,鳳儀,譽滿天下,可以接受

咁例牌右上角望一望個關係圖,原來係未亡人

再睇下個人經歷

第二年五月同個死鬼老公成親...第二年五月?咪即係今個月?

再望返個心情...我唔夠膽再諗落去...
ps:發現全村人都一係樂極一係就歡喜,我唔知發生咩事,我只想快啲走

想問下我兄弟仲有無得救
我連百花谷谷主都拜訪埋 用起死回生術都無用
兄弟!
上網睇返嚟,開修改器鎖一鎖時間先
準備一大堆解毒藥或者事後去五仙沖涼解毒
去空桑派用秘藥延壽可以延五年命
殺夫
好遠 人在百花堂
點開另一個州既地圖
係咪無提升最大生命值既方法
我想問各位有冇買埋個dlc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞