[STEAM]有無人有玩ROUGH LIKE武俠類遊戲「太吾繪卷」

876 回覆
34 Like 93 Dislike
本座已自創明心派, 位處嶺南屯兵之門
以內功心法為主, 透過心法掌握通曉領悟外功

內功:明心如鏡訣(九), 鬱相功(八), 燥動瀆龍功(七), 思緒跳溢法(六), 幻而不覺(五), 不傳之秘..
身法:離院迷蹤步(九), 24位元-錯位術(八),

心法不論正練或逆練, 每次施行功法皆會導致內息絮亂
需定時服用西藥抑壓絮亂

有興趣既就黎 明心樓 搵本座拜師
武功造詣果度
到底點先會加?
我讀左好多書 計數有100以上 但佢寫我都得幾十
係要果種武功練到100%先計?
好似同係九品,只會計最高完成度個本
九品每章+1,八品+2,如此類推
屌佢我依家讀6品書勁撚難 220%
咁一個人既造詣咪加極有限
點玩落去
修練左個%先 拎左一品書之後遺願叫下一代讀左本一品佢
即刻搭車去青松
屌你老母
無啦啦俾個村長帶住4個退隱名宿殺我
打贏3個但重傷俾第4個執雞
睇顏色做人
第一個人衰衝動去打劍塚死左
而家個傳人勁廢唔知點玩
屌你
無啦啦俾人殺左
走又走唔到
想問鬼骨血海棠點發動,有暗器係出藥招式㗎咩?
藥唔係暗器,係毒藥樽
隻GAME D系統設計點解可以有細節得黎又咁有互動
真係人生模擬器咁
咁要出鬼骨血海棠咪要用藥瓶
睇咁耐好似都仲無人提過標題個rogue串錯字
太吾世界冇得讀英文
佢話我內力沖突+內息紊亂 點解決
試下全部一齊練到混元。
做好村務等比下代出去打天下
老左就出去搵傳人
我而家連對上果2代都係內功資質得11,19同20
玩到想屌老母 乜內功都係得25%
做乜揀個咁廢嘅下代
買毒藥服毒自盡到隨機到一個資質好嘅傳人
或者去伏龍壇搵忠奴 傳比佢 啲資質好到仆街
未去伏龍壇
本身3代(11) 果個生左1女1仔
個女內功有60
之後阿女返村見有人搵老母尋仇
咪諗住落毒幫下老母手
點知比人發現左殺埋
個仔又係嬰兒黎無人傳就隨機比左個內功19個人
之後殺左個入魔無得救既人 比人上門尋仇又死
傳左比阿仔 但內功得20

唔玩自殺流 想試下keep住用呢條血脈打爆機
到左15歲資質會升嫁wo. 照計同一對父母生出黎唔會差太遠
中國人劣根性思想
有野係要傳俾個仔,明知佢廢都要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞