[MA召集]迪士尼全年證會員/粉絲討論區

996 回覆
14 Like 10 Dislike
咩人先可以喺魔法書房排快啲嗰條隊入

應該白金
想問如果有兩個續會 一個整MA
咁續會優惠之後仲有無85折嫁?
有無巴絲試過得?
想問如果有兩個續會 一個整MA
咁續會優惠之後仲有無85折嫁?
有無巴絲試過得?

當我無問過 原來尋日last day

應該白金

白金先得

今日入咗園

今日入咗園

邊到拎

今日入咗園

邊到拎

會員中心,一入門口右手面,只要係會員就免費攞
金卡 Lm
成日都入去
想問下有無人去左pin trading?
金卡 Lm
成日都入去

琴日去左,聽日應該再去
金卡 Lm
成日都入去

琴日去左,聽日應該再去

我去到真係大開眼界 啲人好癲
金卡 Lm
成日都入去

琴日去左,聽日應該再去

點癲法
金卡 Lm
成日都入去

琴日去左,聽日應該再去

點癲法

佢有啲好似檔口嘅攤位放咗好多好多pin
又有好多人排隊 唔知玩咩
金卡 Lm
成日都入去

琴日去左,聽日應該再去

點癲法

昨天入咗場,本來想去下睇,但最後都無去,因為覺得交換pin要洗好多錢
金卡 Lm
成日都入去

琴日去左,聽日應該再去

點癲法

昨天入咗場,本來想去下睇,但最後都無去,因為覺得交換pin要洗好多錢

唔捨得擺咁多錢入去
D game 成$60 一次仲要未必中拎到靚pin
冇靚pin就冇本錢同人trade
金卡 Lm
成日都入去

琴日去左,聽日應該再去

點癲法

唔捨得擺咁多錢入去

識得個朋友平時好慳
但係玩pin就
金卡 Lm
成日都入去

琴日去左,聽日應該再去

點癲法

唔捨得擺咁多錢入去

識得個朋友平時好慳
但係玩pin就

所以我都係儲送俾會員果啲就算
我覺得pin trading好似玩app game咁,深坑無底
除咗今年換咗個個pin之外 屋企仲有四個十年前買全年送嘅 Total都係得五個
除咗今年換咗個個pin之外 屋企仲有四個十年前買全年送嘅 Total都係得五個

所以pin trading係一樣好花錢既活動嚟,我覺得佢送俾會員困啲係魚利嚟,引你入坑
如果我會員過咗期 我去續期嗰陣 帶著多個人去有冇減200蚊個個優惠
如果我會員過咗期 我去續期嗰陣 帶著多個人去有冇減200蚊個個優惠

你先入園續期叫朋友係閘外等,你續完再出返園外幫你朋友買飛咪得
我覺得pin trading好似玩app game咁,深坑無底

無錯
我去左兩日pin trading都用左差唔多六百幾
不過啲pins真係靚到我買得好心甘情願嘅

無錯

我淨係夠膽係六折果陣買自己鐘意果啲

無錯

我淨係夠膽係六折果陣買自己鐘意果啲

去完pin trading 先發覺天外有天 人外有人
d人d pin靚到 又大隻喎
當堂覺得自己草個d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞