[MA召集]迪士尼全年證會員/粉絲討論區

996 回覆
14 Like 10 Dislike

有無人登記左

啱啱登記咗

好期待
今日做左金卡 但上網點解登記唔到做奇秒處處通會員

無咁快,要等2-3工作天先可以登記

唔係喎,好似白金先可以登記

佢話開http://Hkdl.hk/ma個account

全部卡都得
今日做左金卡 但上網點解登記唔到做奇秒處處通會員

無咁快,要等2-3工作天先可以登記

唔係喎,好似白金先可以登記

佢話開http://Hkdl.hk/ma個account

全部卡都得

了解
想問埋酒店21日前個價錢 會員仲有無折

可唔可以解答埋

可唔可以解答埋

咁高深
我會打電話問

可唔可以解答埋

咁高深
我會打電話問

好似有

有無人登記左

啱啱登記咗

好期待

我都係 星期日見
btw有無人會去13 14號果個小pin trade?

有無人登記左

報左星期六單機去,報完先見到係520,實俾啲情侶/合家歡閃爆

有無人登記左

報左星期六單機去,報完先見到係520,實俾啲情侶/合家歡閃爆

好似可以改

有無人登記左

好似可以改

好想去但冇金卡
好期待仲以為書房暫停期間會無野睇,點知有特別show

有無人登記左

啱啱登記咗

登記左

有無人登記左

一樣星期六單機
有冇人知員工買全年證有冇平?

9折

9折

咁少 btw返工同玩係同一個地方會唔會無咁好

9折

9折

應該係講緊幫人買

有無人登記左

一樣星期六單機

可唔可以影相拍片呢

有無人登記左

一樣星期六單機

可唔可以影相拍片呢

同埋帶埋賓客係咩意思
即係會員可以帶埋非會員或銀卡會員去?

有無人登記左

一樣星期六單機

可唔可以影相拍片呢

同埋帶埋賓客係咩意思
即係會員可以帶埋非會員或銀卡會員去?

唔得,佢意思係可以幫另一啲白金/金報埋名咁解
星期六得番兩場有位 要單機去 不過期待!

單機好失禮咩

單機有單機既好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞