[MA召集]迪士尼全年證會員/粉絲討論區

996 回覆
14 Like 10 Dislike
極後悔買咗銀卡 下次決定買白金

學生

巴打有機會下次見

依加走啦 Bye

好想知你係邊個

下次小飛象會來
巴打有冇同職員換下徽章咁

學生

巴打有機會下次見

依加走啦 Bye

好想知你係邊個

下次小飛象會來

職員果啲通常都係人地唔要換出嚟,好肉酸

手快有手慢冇

學生

巴打有機會下次見

依加走啦 Bye

好想知你係邊個

下次小飛象會來

無玩pin 唔捨得洗錢落pin
好似仲有得換 大家加油

學生

巴打有機會下次見

依加走啦 Bye

好想知你係邊個

下次小飛象會來

職員果啲通常都係人地唔要換出嚟,好肉酸

今日見到有條多利幾靚
我仲以為員工限定無得賣既TIM

學生

巴打有機會下次見

依加走啦 Bye

好想知你係邊個

下次小飛象會來

pin trading=app game,深坑無底,唔洗錢儲下就可以,要錢就不了

有冇人知係邊到有得攞
揾咗勁耐

學生

巴打有機會下次見

依加走啦 Bye

好想知你係邊個

下次小飛象會來

pin trading=app game,深坑無底,唔洗錢儲下就可以,要錢就不了

去完pin trade個日見到啲人咁癲 即刻打消哂全部日後玩pin trade嘅諗法

學生

巴打有機會下次見

依加走啦 Bye

好想知你係邊個

下次小飛象會來

去完pin trade個日見到啲人咁癲 即刻打消哂全部日後玩pin trade嘅諗法

其實我覺得好奇怪,同人trading首先你要有pin,咁自買得pin通常都係靚野,靚野又點會想同人trade

有冇人知係邊到有得攞
揾咗勁耐

喺main gate做問卷既人派過

巴打有機會下次見

依加走啦 Bye

好想知你係邊個

下次小飛象會來

其實我覺得好奇怪,同人trading首先你要有pin,咁自買得pin通常都係靚野,靚野又點會想同人trade

識朋友買幾pack同一款嘅pin再同人trade 好似係有折個排買落

有冇人知係邊到有得攞
揾咗勁耐

每次煙花完閘口都有人做緊問卷,其實問卷內容係乜嚟

巴打有機會下次見

依加走啦 Bye

好想知你係邊個

下次小飛象會來

識朋友買幾pack同一款嘅pin再同人trade 好似係有折個排買落

靚pin一啲都唔平,pin trading有錢人玩意嚟

下次小飛象會來

靚pin一啲都唔平,pin trading有錢人玩意嚟

鋪頭賣嗰啲我已經覺得好靚

有冇人知係邊到有得攞
揾咗勁耐

冇乜野
問下你係本地定外地遊客
今日用咩類型問票入之類

有冇人知係邊到有得攞
揾咗勁耐

冇乜野
問下你係本地定外地遊客
今日用咩類型門票入之類
今期隻蛋換曬喇
依家有銀7月到期轉金
因為買左車 金卡免費泊車

不過次次渣車去油錢會唔會好貴

住荃灣 計返都差唔多 唔洗逼車
今期隻蛋換曬喇

差唔多喇,星期六都去咗好多
今期隻蛋換曬喇

差唔多喇,星期六都去咗好多

星期六日

有冇人知係邊到有得攞
揾咗勁耐

冇乜野
問下你係本地定外地遊客
今日用咩類型問票入之類

完左煙花做個d係長問卷黎架,唔至問黎自咩城市,做咩飛入場呢d問題
多謝支持!本星期會員獨家換領的珍藏版迪士尼「花蛋」徽章已經換罄。下一款徽章將於星期六開始換領。
MA換嗰個pin大家幾錢先會賣 見到某平台有人開價$30

我就一定唔賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞