[MA召集]迪士尼全年證會員/粉絲討論區

996 回覆
14 Like 10 Dislike
呢幾日落雨 玩室內係咪會排長龍
約左人呢幾日去 但日日都落雨 唔知去到會唔會無乜野玩到呢

等資深MA答你
我估MWB同LK落雨應該都會多人

落雨唔好去喇,迪士尼好少室內設施,周圍都戶外,會無心機行
有無人唔要iron man pin

我有iron man想要小飛象

我有小飛象想要itonman呀

我可以換呀
有無人唔要iron man pin

我有iron man想要小飛象

我有小飛象想要itonman呀

我可以換呀

tg: laukevin

估唔到喎 一開場男人把聲幾高音下
精靈把聲低沉啲

估唔到喎 一開場男人把聲幾高音下
精靈把聲低沉啲

係喎,真係估唔到
個男人把聲真係好好J
上2次都冇睇書房 想影靚靚公主相

我次次入園都睇,真係個個都好靚,我鍾意長髮公主多啲

魚好靚💓💓
個男人把聲真係好好J

笑左
個男人把聲真係好好J

笑左

咩喎,佢把聲真係好正麻

我次次入園都睇,真係個個都好靚,我鍾意長髮公主多啲

我都好鍾意長髮公主呀
btw有冇人喺園入面見過長髮公主影過相
好難捕捉呀佢

魚好靚💓💓

魚好靚💓💓

想問唔係白金卡係咪冇機會坐第一行

魚好靚💓💓

魚好靚💓💓

就算係白金都要排得好前先有機會

魚好靚💓💓

閒日都有啲機會 呢排要白金入曬 仲有位
不過第一排真係好正
有無巴絲齊左兩期春日貼紙 我差alice
有無巴絲齊左兩期春日貼紙 我差alice

魚好靚💓💓

閒日都有啲機會 呢排要白金入曬 仲有位
不過第一排真係好正

想試下坐第一排
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞