[MA召集]迪士尼全年證會員/粉絲討論區

996 回覆
14 Like 10 Dislike

大家記得去攞啦

上年有一個禮拜好忙攞漏左個
金卡已到期未續證lm

有冇人會去Pin trading day?

有無人一齊去,我張MA卡嗰時到左期,想買MA 先買得嘅pin

其實我得好少pin
我唔捨得買咁多再同人換
絲打係咪collector 黎

我淨係儲自己鍾意嘅角色

我都係
16號開始喇喎!

大家記得去攞啦

係邊度睇返黎?

大家記得去攞啦

係邊度睇返黎?

佢有send email 俾你架應該

大家記得去攞啦

係邊度睇返黎?

無錯 我係email cap圖咋
想問大家想知邊個迪士尼明星會唔會出現係咪一定要去city hall問
我見有日有愛麗絲出現,但個官方apps冇寫到佢出現

直接問castmember 有個電話可以問你想見既人物幾點邊殊出現
利申新年pt

大家記得去攞啦

係邊度睇返黎?

收唔到email
除左 花蛋 會員仲有咩活動?

大家記得去攞啦

係邊度睇返黎?

會員中心係唔係整證果度
幾錢個?
花蛋徽章駛唔駛見人架? 可唔可以一個人用兩張証去攞兩個?
花蛋徽章駛唔駛見人架? 可唔可以一個人用兩張証去攞兩個?

等人解答 唔想個個禮拜去
想問大家想知邊個迪士尼明星會唔會出現係咪一定要去city hall問

直接問castmember 有個電話可以問你想見既人物幾點邊殊出現
利申新年pt

係咪入左園先可以打去問?
未出門口打電話問迪士尼佢地肯唔肯答
聽日下晝兩三點左右去做學生銀卡,有冇同路人啊?現有兩個人
有冇巴絲星期二去整學生銀卡 依家有2個人
聽日下晝兩三點左右去做學生銀卡,有冇同路人啊?現有兩個人

講返清楚d先
呢個係星期一

利申新年pt

梗係唔肯啦 迪士尼要保持神秘
3月6號過左期 現家去申請 會唔會仲有得平?

應該有呀,我上星期遲左一個月續都比我平
不過個expiry day 就會跟返你3月6號咁
已換徽章
結果可唔可以一個人用2張證換2個章?

利申新年pt

梗係唔肯啦 迪士尼要保持神秘

冇續證優惠

打過電話問 佢話唔得

打過電話問 佢話唔得

Sad 我岩岩試左了
佢 check 到其中一張無入場

打過電話問 佢話唔得

Sad 我岩岩試左了
佢 check 到其中一張無入場

咁高科技 我仲搵緊邊啲日子得閒入去換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞