[MA召集]迪士尼全年證會員/粉絲討論區

996 回覆
14 Like 10 Dislike
我覺得pin trading好似玩app game咁,深坑無底

無錯
我去左兩日pin trading都用左差唔多六百幾
不過啲pins真係靚到我買得好心甘情願嘅

我淨係夠膽係六折果陣買自己鐘意果啲

去完pin trading 先發覺天外有天 人外有人
d人d pin靚到 又大隻喎
當堂覺得自己草個d

窮撚玩唔起
我覺得pin trading好似玩app game咁,深坑無底

無錯

去完pin trading 先發覺天外有天 人外有人
d人d pin靚到 又大隻喎
當堂覺得自己草個d

窮撚玩唔起

之前仲有諗過玩 諗諗下都係算數
慳返啲錢搭車

無錯

唔好咁諗啦
其實買pins都可以係一種投資
我有一個LE早幾年pin trading換翻黎
琴日上eBay一體升值到過百usd
有無巴絲呢幾日有去

想知有無出到新既belle野

Ps前排出個堆毛公仔都買哂啦
銀卡過左期有冇得續
btw 有冇免費飛[size=2]放/size=2] 想請朋友去
今日去完pin trade好怕羞唔夠膽同入換
銀卡過左期有冇得續
btw 有冇免費飛[size=2]放/size=2] 想請朋友去

我帶朋友去都係用平$200果個優惠咋
玩pin嗰堆都係小圈子 你去多兩年就明

嚟嚟去去都係果班人

嚟嚟去去都係果班人

咁都有小圈子

嚟嚟去去都係果班人

咁都有小圈子

咁你可加入架無人阻止你喎
對影相個班人又點睇
對影相個班人又點睇

你講greeter定揸機果啲?
少人既原因可能係因為對象定得太窄
如果改做“迪士尼員工/全年證會員/粉絲討論區“既
應該會多好多人入黎
對影相個班人又點睇

前者
上次去諗住用金卡個套餐買1送1優惠 點知到拎曬野食先話個優惠要喺出面換左張coupon先有得用 結果得75折 蝕左半個餐比佢 好狗
少人既原因可能係因為對象定得太窄
如果改做“迪士尼員工/全年證會員/粉絲討論區“既
應該會多好多人入黎

我本身見另外有post比員工傾 諗住分開兩邊添 如果有機會爆1001再改標題先
最近換咗春日佈置,想問下係咪員工一晚就起到貨 花槽之前仲係桃花,一晚變水池好鬼勁
對影相個班人又點睇

前者

越做越hea 前排長期排長龍 無人cut隊
最近換咗春日佈置,想問下係咪員工一晚就起到貨 花槽之前仲係桃花,一晚變水池好鬼勁

8點收park 基本上9點就冇guest
有成近12小時俾工程班友搞 城堡都起到個啦(誇張)

迪迪尼係咪好多人開通宵
想問下你地草個d time guide 同map 點收埋
擺係clear book 會跣埋哂一邊

迪迪尼係咪好多人開通宵

最主要應該係園藝 維修個d

你會儲架

你會儲架

我無儲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞