[MA召集]迪士尼全年證會員/粉絲討論區

996 回覆
14 Like 10 Dislike
今日入左去 都係算多人
蝗蟲幾時先放完假

佢地好似放埋呢個星期
金卡已到期未續證lm

有冇人會去Pin trading day?
員工留名
續咗兩年都唔夠膽問人攞飛尾 毒撚註定挨正價
金卡續約抵啲
定三人同行85折抵啲?
金卡續約抵啲
定三人同行85折抵啲?

2. 每位會員可根據第三點之條款,以「奇妙處處通」之正價(「正價」)8折替一張「奇妙處處通」續會。此優惠不適用於長者「奇妙處處通」會籍。
金卡續約抵啲
定三人同行85折抵啲?

http://hd.stheadline.com/news/daily/hk/523725/

樂園同時宣佈,港人享有三個月優惠期,至明年三月十六日或之前,仍能以舊價購買一日門票或「奇妙處處通」年票。此外,現有「奇妙處處通」會員將專享按新價八折的續會優惠,金卡會員以優惠價續會,價錢將比舊價低。三名或以上新會員若同時購買「奇妙處處通」,即可按舊價享有八五折,優惠期至明年三月月十六日。
感謝樓上兩位
毒撚自己一個去
金卡已到期未續證lm

有冇人會去Pin trading day?

我會
絲打舊年有無去?
依家銀卡
黎緊諗住續卡轉金卡
都有8折?
又入園
又入園

我今日都入
又入園

我今日都入

今日多唔多人
又入園

我今日都入

今日多唔多人

無初三咁多,我覺得都幾舒服,不過預留煙花區好多人
MA & EX CM 留名
買爆谷有優惠
買爆谷有優惠

星期六見到買咗,好食過戲院果d好多
買爆谷有優惠

我都覺 勁好食
買爆谷有優惠

我都覺 勁好食

我平時唔食爆谷,結果我自己一個食咗半筒
買爆谷有優惠

我都覺 勁好食

有咩優惠?
買爆谷有優惠

我都覺 勁好食

有咩優惠?

由即日起至2017年3月31日期間(2017年1月22日至2月4日除外),「奇妙處處通」會員凡於樂園戶外小食亭購買任何爆谷桶乙個,即獲贈兩張免費32安士爆谷換領券於下次使用。
有冇人今日入去整年票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞