[MA召集]迪士尼全年證會員/粉絲討論區

996 回覆
14 Like 10 Dislike

咁講好似好衰,不過有無人續證前係問人攞飛加錢(我知係唔好 我問下架咋
我見有人用飛upgrade學生銀卡只係$170,好抵
利申ma未過期

我都識有人係咁 真係好抵其實
但而家好似唔得啦 攞飛upgrade好似要係park入面整
好貴呀續證好似要七百蚊

我係舊個張全年證最後個日入園問人攞飛 係園入面整過張新嘅 都只係補500幾

我已經冇得入 只可以乖乖地去比正價
我張pass過左期仲未續

咁講好似好衰,不過有無人續證前係問人攞飛加錢(我知係唔好 我問下架咋
我見有人用飛upgrade學生銀卡只係$170,好抵
利申ma未過期

好貴呀續證好似要七百蚊

我係舊個張全年證最後個日入園問人攞飛 係園入面整過張新嘅 都只係補500幾

我好虧 唔夠膽問
留名 話說佢有新年裝未啊啲公仔?

啱啱星期日仲未見有

尋日入去仲未有
話說知唔知點解尋日咁多人入園
強國放假啦咩

本來諗住今日入 好在冇入
白金會員留名

LM
想問下「奇妙處處通」3人行85折優惠 ,係咪無金卡份

有無方法可以 85折又買到金卡?
想問下「奇妙處處通」3人行85折優惠 ,係咪無金卡份

有無方法可以 85折又買到金卡?

3隻卡都有喎
有冇人夾85折

點解我睇係銀卡之後就白金卡

點解我睇係銀卡之後就白金卡

香港居民優惠

拉落啲就有金卡

好貴呀續證好似要七百蚊

我好虧 唔夠膽問

其實我一開頭都唔係幾夠膽 問咗7-8個先攞到飛
建議問下啲外國人 機會會高啲

好貴呀續證好似要七百蚊

我好虧 唔夠膽問

其實我一開頭都唔係幾夠膽 問咗7-8個先攞到飛
建議問下啲外國人 機會會高啲

宜家開始儲定勇氣
福袋唔好買,如果送比小朋友就幾好。自己用就不了
問多樣野,
我有 2 張打印左 20% Discount 的一日票,
咁係咪無得 upgrade 做全年證的?
銀卡留名
問多樣野,

可以upgrade 不過佢計嘅價錢係你實質畀嘅價錢
就唔係原價
問多樣野,

可以upgrade 不過佢計嘅價錢係你實質畀嘅價錢
就唔係原價

推一推
一陣係入面
一陣係入面

我都係
一陣係入面

我都係

成身毒氣個個就係我
一陣係入面

我都係

成身毒氣個個就係我

個個都好毒
推一推
有冇人夾85折

有 差一個
白金留名
就黎過期
有冇人夾85折

有 差一個

我兩個人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞