[MA召集]迪士尼全年證會員/粉絲討論區

996 回覆
14 Like 10 Dislike
Hello咁多位鐘意Disney既巴絲打
甚至係做左銀卡金卡白金卡會員既朋友
歡迎大家係呢個post吹下水交流下任何關於迪士尼既野

MA們攞左未呢
今次新年啲貼紙派得有啲散
分享下我攞既地點(可能有變):
米奇米妮:小鎮大街沿途
Duffy:森林河流之旅
Shelliemay:toy story land

我發現舊款tsum tsum油顏色版既貼紙又重新派返,甚至有罕見少少(蟋蟀/小木偶/紅心⋯⋯) 果啲,未齊既朋友可以入園再努力
攞齊

有幾多人有米奇生日個一張
攞齊

生日正日入園會派?我無
留名
我張pass過左期仲未續

咁講好似好衰,不過有無人續證前係問人攞飛加錢(我知係唔好 我問下架咋
我見有人用飛upgrade學生銀卡只係$170,好抵
利申ma未過期
我個張都過咗期
諗住考埋個濕鳩DSE先再申請過

咁講好似好衰,不過有無人續證前係問人攞飛加錢(我知係唔好 我問下架咋
利申ma未過期

我都識有人係咁 真係好抵其實
但而家好似唔得啦 攞飛upgrade好似要係park入面整
好貴呀續證好似要七百蚊
我個張都過咗期
諗住考埋個濕鳩DSE先再申請過

考完可以日日去玩
白金會員留名
留名 話說佢有新年裝未啊啲公仔?

啱啱星期日仲未見有
仲有冇福袋賣?
攞齊

生日正日入園會派?我無

正日後都有派過 朋友幫手攞到張
攞齊

生日正日入園會派?我無

正日後都有派過 朋友幫手攞到張

去cityhall問下應該有

唔知大家有無用,貼出嚟俾大家參考下

啱啱星期日仲未見有

尋日入去仲未有
話說知唔知點解尋日咁多人入園
強國放假啦咩

啱啱星期日仲未見有

尋日入去仲未有
強國放假啦咩

係咪因為星期一好多香港人去咗返工所以相對上覺得中國人多咗

啱啱星期日仲未見有

尋日入去仲未有
強國放假啦咩

尋日排親咩,個牌都顯示多過20分鐘,所以我好多都係攞fp算。
灰熊山谷仲要45分鐘添,但實情係排隊+玩完都唔洗25分鐘
全年證lm

利申ma未過期

我都識有人係咁 真係好抵其實
但而家好似唔得啦 攞飛upgrade好似要係park入面整
好貴呀續證好似要七百蚊

我係舊個張全年證最後個日入園問人攞飛 係園入面整過張新嘅 都只係補500幾

尋日入去仲未有
強國放假啦咩

尋日排親咩,個牌都顯示多過20分鐘,所以我好多都係攞fp算。

呢幾日都大陸人多 講普通話多過廣東話
20歲人未去過迪士尼留名

尋日入去仲未有
強國放假啦咩

排隊啲時間都係呃人既 永遠都唔準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞