[MA召集]迪士尼全年證會員/粉絲討論區

996 回覆
14 Like 10 Dislike
MA換嗰個pin大家幾錢先會賣 見到某平台有人開價$30

我就一定唔賣

我見最平都5/60
小弟有d想買 我儲o野儲開會有條引
之前儲onepiece都買o左差唔多2萬
最後戒o左

我就一定唔賣

我或者全套賣
其實生日襟有冇轉過款

我就一定唔賣

我見最平都5/60
小弟有d想買 我儲o野儲開會有條引
之前儲onepiece都買o左差唔多2萬
最後戒o左

屌 我儲野都有條引

我就一定唔賣

我或者全套賣

考慮緊收唔收多套
會員隱藏pin已經公布咗
留返啲神秘感俾大家先
留返啲神秘感俾大家先

係咪米奇
留返啲神秘感俾大家先

係咪米奇

我對個pin有啲失望
把握限時「好友同行」優惠
由即日至2017年7月14日,會員專享以每位賓客港幣$389,帶同多名好友一起暢遊樂園。2017年4月28日或之前入園,會員可每週於會員服務中心換取一款珍藏版「花蛋」徽章。最後一款徽章將會是其中一位漫威超級英雄,並於2017年4月22日至28日期間換領,快來揭曉這個神秘身份!(所有徽章數量有限,換完即止)
把握限時「好友同行」優惠
由即日至2017年7月14日,會員專享以每位賓客港幣$389,帶同多名好友一起暢遊樂園。2017年4月28日或之前入園,會員可每週於會員服務中心換取一款珍藏版「花蛋」徽章。最後一款徽章將會是其中一位漫威超級英雄,並於2017年4月22日至28日期間換領,快來揭曉這個神秘身份!(所有徽章數量有限,換完即止)

邊度搵人嚟
有預感之後果幾款pin都唔會攞到
漫威超級英雄, 園裡其實都係得果個....
有圖了.係ironman
2017年4月22日至28日
徽章﹕鐵甲奇俠
仲以為係米奇

點解

下個禮拜一入面見

點解

銀卡窮撚唔夠人地鬥

點解

銀卡窮撚唔夠人地鬥

銀卡星期一閘口後開門應該攞到,復活節咪假期後第一日去
上個月銀卡喺餐廳食野點解有七五折
今日發覺已經變返九折

下個禮拜一入面見

星期一要測驗 如果我諗緊星期二入應該會無曬
金卡丁丁lm
今日發覺已經變返九折

今日發覺已經變返九折

原來係咁 太耐冇買MA冇特別留意啲優惠
今日好少人,10分鐘就換到小飛象
希望星期一仲有 我星期一晏就先入得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞