代購bxholic係咪賣假野?? 點解Chanel logo 唔一樣? hermes開箱文又超假!!!

704 回覆
130 Like 34 Dislike
3800歐又太貴,對於一件sweatshirt嚟計
啱啊 Chanel 通常愈舊愈貴
點解要弱智到買ig店,yahoo Bid同eBay有評分系統係有原因架,正經做生意唔會用ig
好似女店主就賣二手,男店主就代購
都幾多人買果間二手店的
咁洗撚搵你代購 貪你搭過飛機
姐係係香港幫人代購三隻Chanel銀包就夠買張機票去法國
條仔自己ig @downeytsang
助養佢同條大陸妹
我都買過兩間 都幾正路
見到呢啲post好驚
貴小小就貴小小啦
搞清楚先,依個的確係錯唔晒,原價既話difference 可能係貴/平 5-10%
係咪呢間 mellux.official??? 又係咁多hermes???? 係咁多二手又咁新 又咁岩比佢收到?
佢另一間話專買新款都一堆gucci, 我諗假野居多, 唔太多信喎師兄.
定其實係咪收埋D A貨都唔知, 比人厄左都唔知當真咁賣呀

店主話佢地識驗識check
見二手都幾萬唔平呀。。
......... 咁一定要講佢識check, 唔係重得了既,
不過佢張gucci 已經可以blacklist 得.
一個人係專門店係無可能買到咁多, 我之前出trip 自己+幫朋友買兩個同款都比sales 講左幾句
咁多個實在可疑

britixx bexxy 係咪真架
咪撚再幫襯呢間野好無
幫襯=資助佢地去旅行
同一間買過2次好正路
都信係堅
呢d 真係要小心搵
之前睇富婆Laura ig 都要搵佢老友上海第一富婆仲要Hermes VVIP 先買到個 唔通佢仲把炮過百幾億身家超級富婆
我發夢佢會上c字頭網收名牌 交收會去其他二手店check
所以咪一手二手市場都可以一堆hermes,
講真比得錢買個hermes 洗唔洗會平住放個hermes, 放都廢事放啦
不過可能我窮先咁諗,有錢人會鐘意放袋比二手呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞