代購bxholic係咪賣假野?? 點解Chanel logo 唔一樣? hermes開箱文又超假!!!

704 回覆
130 Like 34 Dislike
真係忍唔住借朋友個ACC 開post!! 其實一直都有睇開佢,不過越睇越開始覺得怪
近期佢D Chanel vintage 真係幾靚,不過睇睇下發覺個logo有D奇怪
因為我同朋友都有買開Chanel, 個logo CC 一定係上邊"右搭左" 下邊"左搭右"
佢chanel 衫個logo 一時反轉搭方, 一時又正常~ 好怪 希望大家比D意見
其實佢係咪真真假假咁賣????

以下係官網搵既chanel logo 同朋友買既正品!!! logo明明就一定係係上邊"右搭左" 下邊"左搭右"

1) 呢件係左邊搭晒過去....????

2)呢件上邊"左搭右" 下邊"右搭左" ????

3)呢件係成個 "右搭左"????

4)呢件又正常 係上邊"右搭左" 下邊"左搭右" ????

然後佢呢個開箱文好假!!! hermes 條縛帶真係唔會咁短!! 同埋D紙唔會咁皺囉
話自己開箱!!! 就算你解釋話其實開過 條縛帶真幾唔識縛都唔係咁!!!
好過份!!!! 大家睇下!!!!

屌呢間野食水勁深 一個袋加3 4000.仲要俾我知個老細同條女其實係大陸人 不了
好假吓喎
傻尻先係ig買嘢重要買名牌
問過價 如果係假真係好撚狗
個個月去歐洲又坐business咁 推到佢仆街
有睇過資料話唔同時期出既 個logo 疊法會有唔同
我呀媽買左咁多年chanel 睇番20幾年前D 耳環同袋都係無變過.
我唔覺得改logo 改得咁密. 唔通係幾十年前D衫咩
D衫又太過新喇麻?
呢個可宜又太過可疑了吧!!!!!!
Chanel衫從來都唔會係Chanel boutique 件牛仔褸啲鈕好撚劣質 屌你笑撚死人
如果成日行應該有印像有無出過個個款啦
發夢見到佢ive畢業,英文考幾次都唔合格
同佢唔係老闆,有人背後打本,坐business 都係因為可以有多d luggage姐,條友今年先第一次去日本
佢啲H 貨先古惑,又無單,幾皮野買個袋都唔知比咩人掂過
lm
Lm
報海關
行內人一睇就知佢咩料
佢係咪第一個放風話celine box會絕版?
又借機炒起
但celine真係玩大翻新
識鬼睇咩 名牌係著比窮人睇架咋
我唔講咁多啦
我講得多會知我係邊個
坐山觀虎算
淘寶工廠貨直出
同真貨無分別
咁犀利,巴打一定老屎忽
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞