代購bxholic係咪賣假野?? 點解Chanel logo 唔一樣? hermes開箱文又超假!!!

704 回覆
130 Like 34 Dislike
Jclcshop 都係假
但佢不停死灰復燃
好耐之前都同佢買過一個celine luggage nano
佢話喺歐洲百貨公司買 有手寫單
d details位都唔似假 可能我好彩
頭先睇到vthxxxx 個日本中古連線有個boy好似都係咁

vt 果個有明顯角位
但mell 果個係圓ga wo
係喎,我眼殘
如果發現左係假貨,間店又講到明正貨商鋪可以點?警告佢會告佢詐騙罪定點?
但佢係咪可以好賴皮咁話下果件貨唔同我俾你果件?
aannybuy 點睇 佢chanel漁夫鞋做到好平
呢間 luxoff 呢個box 都怪怪地, 個扣邊邊壓位怪怪地。
正常唔會壓成咁
咩事?所有野都好近炸wor
英國同巴黎都係
係,個袋一睇就知假

利申 :同行
可能佢特登要行去CL幫我買,又賺得唔多掛.... 不過最後我有搵咗另一個代購,冇伏成功買咗
呢間 luxoff 賣假野都勁多人follow
岩岩多手睇埋 aannbuy 假到笑到爆嘴 法國話係意大利
假 box嘅反光點唔係咁
真係會有人信有咁平嘅好野架
其實每次簡介wechat微信咩朋友圈行頭 多數都唔太信得過
仲要招代理 都知咩事
之前幾頁都有人講佢post過張未crop走淘寶店水印嘅相
佢啲相矇到 好難係真喎

睇埋story啲片都好矇,但佢係用iPhone 影 可想而知係經過幾多層forward出黎

救命我就黎笑死

岩岩留意到同一時間佢影貨嘅iPhone 一時黑色一時灰色
要甚麼有甚麼
個漸變色chanel連線都未車得直
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞