代購bxholic係咪賣假野?? 點解Chanel logo 唔一樣? hermes開箱文又超假!!!

704 回覆
130 Like 34 Dislike
Hermes個盒假到
雖然我都想幫手踢爆依間野,但巴打你留句一睇就知咩料,又話係同行,好似唔太岩規矩
佢之前曾經影過一張gucci mini wallet. 係幾十個咁影嫁.
個陣我已經開始覺得有問題!!!
係 仲成日post 我諗樓主應該backup定先
無錯, hermes 放袋咁緊,仲要配貨又剩,又要蝗代購爭,邊來咁多袋
根本真正搵錢係H袋 又要配貨 又要排 啲暴發蝗懶咪搵佢買 食正人心理
就算平啲既chanel lv 都要配quota 喇
日日都出隻H, 笑死
等多d無包袱既人爆佢
只能講佢手法的確幾高明
真定假唔知
但食水深係真
意思係一個人應該買唔到咁多個?
應該係唔可以!!
我之前去法國,去gucci 想幫朋友買卡片套, 我同朋友一人一個同款黑色,
個sale 都問左我兩句, 話正常唔可以咁買, 不過佢話通融左我。 (當時我一個人)
因為佢地都講到明唔想D代購一次過買太多。

所以唔通bxholic帶二十個人一齊去咩!!!!!
食水咁深 仲要賣假野
佢好似講過話識sales?
咪又係啲大陸狗sales,你估佢識英文法文咩ive仔
就算識sales 大晒?配額制係公司policy,如果行古惑既話
個sales 話因為退稅的話,會入落system, 公司有policy 唔可以重覆買。
咁我都覺得sales 唔係針對我掛!
退稅都有個人免稅額喇
hermes birkin點分真假? 求教
我自己係因為有買開, 所以係有D會睇得出D袋既比例同皮既紋路, 有時D盒都覺得好差,有D會估到真假,不過我覺我唔好搏。
以前都聽過D 咩咩站 都收到假貨 (係親戚放售成功過骨), 所以我就唔太相信真係街邊所謂驗貨,我自己其實點會清楚晒所有品牌同埋袋款丫。
sorry 係 "我自己唔相信有人會清楚晒所有品牌同埋袋款丫。"
依間野串過馬撚
平野唔做,唸住問lv 銀包價,直頭話無做

好耐之前係佢到買咗個trio。交收係臨時通知,得一個時間
之後我去唔到,問佢話就佢去佢住嘅地方附近交收得唔得
然後佢話宜家無交收服務,全部寄SF
點知夜晚出個 post 話宜家去交收 影住個LV紙袋
我買幾千蚊野就無資格交收?
買之前講明話要紙袋 因為買比人
Okok o你老母咩o

到收到個袋,無紙袋,得個塵袋入住
問返佢,佢仲串過馬撚話派曬就無,係無嫁啦

宜家見佢啲story 真係寸到仆街
你以為你邊位
提下你而家買親LV一定有盒
做代購一次買幾十個袋仲點會留個盒來阻住個 gip 位
我自己從來無試過因為呢個原因留盒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞