代購bxholic係咪賣假野?? 點解Chanel logo 唔一樣? hermes開箱文又超假!!!

704 回覆
130 Like 34 Dislike
係啊 自從呢件事之後即刻unfollow左佢
見到佢越做越大型咁 心入面有啲不爽
原來都係溝貨賣 好彩個陣退左錢
Lm
覆完呢個post 我又睇下佢story la 見佢post celine box焦糖色 話坐飛機果陣個盒壓爛左 遲啲補番 可能真係我無知 乜可以補番個盒咖咩
推到佢仆街
Pso_luxury 點睇
用下你個死人腦啦仆街
除咗疊法 字體都錯撚哂 最簡單個E字都錯
正評係我俾嘅
大把人真係因為唔敢入名店所以搵代購

哎喲
發生咩事
咁撚毒學咩人用名牌
d鋪頭可以咁串加公然賣假野都係呢班客仔做成架咋
Del左好耐
冇留意佢呢間 岩岩手多禁到
你都戇鳩
ig shop賣嘢點會真?
Labuy 個間都會信佢 有幫襯佢美國個邊代購
其他highend真係要留名睇各位
其實買得名牌,就唔好慳個幾千幾百而搞到自己羅羅攣
買名牌本身就係為左有靚野用令自己開心
如果為左慳個少少而用得唔安樂,唔係本末倒置咩?
如果覺得件貨唔值呢個價,咁你都唔係好鐘意件野啫
一係就儲多啲錢,自己飛去歐洲/日本買,仲可以順便去玩

同埋啲名店都唔係啲咩洪水猛獸
有心買野/睇野咪大大方方行入去囉
話俾Sales知自己target係咩 budget幾多
岩就買,唔岩咪講句唔好意思唔係咁岩
人地sales同你打招呼就唔好一副臭閪面口
微笑點下點俾返啲基本尊重人地
你有禮貌就算唔買野,啲sales條氣都順啲
仲有 冇心買就快啲走咪阻住人地做下一台客

利申 做過名店sales
會hea look入名店睇野同買野
其實點解咁多名牌網都要係呢D19 ig鋪度買
求其數都數到幾間... luisaviaroma, matchesfashion, farfetch, netaporter ...
chanel限買
咁elainehau點做到一買買咁多
佢地個價我同係香港買有乜分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞