代購bxholic係咪賣假野?? 點解Chanel logo 唔一樣? hermes開箱文又超假!!!

704 回覆
130 Like 34 Dislike
你有心搵一定平過香港 我成日都係果度買
又成日都on sale, 九千幾一個loewe hammock, chloe nile...
咁gucci 巴黎世家邊度有
我係farfetch有買過Gucci Marmont Loafer Heels, 用左discount code 4k
Balenciaga 我提過果幾個都有得賣啦 不過要趁佢有sale / discount code先抵
黎緊可以睇下black friday有無discount. 不過呢D就要成日都睇下先會搵到好野.

至於LV, Celine 果D上網比較少賣 我就通常去旅行先會買
你要平,買ig shop假貨實平架
佢網店d經典款同商場專櫃同價,我幫襯番香港人唔好

有無幫襯過呢間?
屌 可能佢去羅湖商業城買返個
不如你講下點解要搵代購?
咪就係
其實舊錢除左買件貨,仲買緊佢啲service同埋售後服務
仲有係名店拎住戰利品出黎個種喜悅
拎住佢係條街行個種沾沾自喜
代購俾唔到呢種喜悅
人地係vvvvvip
睇佢story可以叫sales打開哂啲櫃比佢揀袋買
同埋一出新野就會掃貨
LV新collections未賣之前佢都有睇哂先
黎緊應該做hermes vip 好正
屌你睇佢story
指住warning呢個字問呢個字點讀點解
去到歐洲係咁講 好撚凍呀屌真係好撚凍呀屌 嘩屌好撚多人
成個戇鳩仔咁
我都好想知佢點樣補返個盒
elaine 連lv event 都有份去 點同代購比
Vthxxxxxxx 真係好仆街
成日賣左都唔通知
寄賣過兩次都係咁
仲有
做埋濕鳩代購之後食水勁深
呢間有冇人知係咪假?
女朋友係呢間買左chanel
唔使問嫁啦
所有ig代購都係真,快啲搵佢哋買啦
係香港LV 專門店 特別小小款都要訂 仲要好耐先到 現貨又小 碼又小唔知歐洲係點
Chanel 唔做代購生意,個sales 俾人知佢有代購客即炒
佢哋自己本身都會check啲客purchase history,有懷疑都未必賣俾你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞