代購bxholic係咪賣假野?? 點解Chanel logo 唔一樣? hermes開箱文又超假!!!

704 回覆
130 Like 34 Dislike
d follower升得快過過山車
Mini kelly II
不過單都可以係假架姐
張單真係清楚到要揾梁國雄議員,其實佢乜都post story係唔係心虛
好似唔係,因為佢乜都放ig
佢同佢條女阿食野都放
但係佢好少會影單
拎齊晒道具去發覺影
求分享
最近狂推舊design celine袋
咁又唔可以咁講 全世界都推緊

發夢前幾頁有人話佢淘寶相?
我都跟佢買過 條友串過馬撚
買個袋買錯左又局你要
到交收又死都唔肯面交 話唔得閒 一定要寄SF
依間野串過馬撚
平野唔做,唸住問lv 銀包價,直頭話無做

好耐之前係佢到買咗個trio。交收係臨時通知,得一個時間
之後我去唔到,問佢話就佢去佢住嘅地方附近交收得唔得
然後佢話宜家無交收服務,全部寄SF
點知夜晚出個 post 話宜家去交收 影住個LV紙袋
我買幾千蚊野就無資格交收?
買之前講明話要紙袋 因為買比人
Okok o你老母咩o

到收到個袋,無紙袋,得個塵袋入住
問返佢,佢仲串過馬撚話派曬就無,係無嫁啦

宜家見佢啲story 真係寸到仆街
你以為你邊位
我都跟佢買過 條友串過馬撚
買個袋買錯左又局你要
到交收又死都唔肯面交 話唔得閒 一定要寄SF

唔係嘛,買錯點局你要
你唔係買幾萬蚊所以唔同你交收
唉我個袋都過萬蚊 寄個錯size泥入面都無雪梨紙包住 勁似係俾人開過唔要d貨
有鋪應該安全d
用成萬係ig shop買野個啲係咪痴撚線
有人話見到mellux個老闆會係樂星拎一秋袋出黎(?)
樂星係咩黎?
咁其實拆帳都無乜問題丫, 如果賣既野係真
mellux , 樂星??? 想驗咩都變真啦咁 FD成咁
hermes d衫其實點做6-8折歐洲價
佢配貨再平d放比人買
姐佢自己食原價平賣比你地。
點可以蝕到6折,咁佢一個hermes袋咪要mark up最少50%都未必有賺

咁吃力不討好既野真係有人做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞