代購bxholic係咪賣假野?? 點解Chanel logo 唔一樣? hermes開箱文又超假!!!

704 回覆
130 Like 34 Dislike
我係用呢幾間黎買
真心佢有discount個陣其實都幾抵
但要成日留意住
同埋可以用埋個gocashback網黎買
會有幾個%cashback好過無
再唔係可以入台灣blogger嘅page
會不定期updade啲discount code/discount出黎
今期Black Friday都好多網減架
某程度入名店買係埋個服務
呢句真… 我呀媽 一年大約係L牌法國名店買大約十幾萬到,對佢地黎講唔算特別多, 但佢開鋪就開始買 我呀媽十一月生日 佢琴日請左佢上vip房 送左個蛋糕同份禮物俾佢 中秋仲送左月餅同茶葉
新年又送利是封
大客嚟喎
咁high spending一定有好多呢啲
一個high spending既real customer
呢啲真係最好做
各位小心
yes呢樣野係我自己都成日出入歐洲,都唔明代購點樣可以買海量chanel,仲要想要乜款就搵到乜款
呢個價
基本上歐洲退埋稅都買唔到
你諗你啦
如果佢唔係全新既話
佢要勁平咁收人d 袋先有水位
我覺得佢有撈假野賣 睇咗其中一個boy 條帶尾唔應該係咁
之前佢賣個Celine nano luggage都好難信啦,一上網睇啲detail完全唔岩
有冇人知jcki_fashion真定假
我諗係D 2手店收得太唔同既貨, 收左假都唔知當真咁買~
將假貨都當reference, 咪就好似呢間 mellux 賣假, 都當真咁賣
講有兩個版本既celine 呢個鬧劇出黎. 我諗佢地有時收左假貨都唔知
溝貨一堆, 神不知鬼不覺
我驚到連米蘭 brandoff YMK個d都怕假 寧願有錢行入間鋪買 貴都唔怕
橫掂你買名牌都唔係求平
都唔好貪平買到疑似假嘢/假嘢
想要dior個袋好耐 香港問極都無貨
最後係allux買 純粹唔洗無了期等
睇完呢個post個心開始驚
good luck
之前係vthxxx 到放袋
見放咗一排都好似未賣就同佢講定3日後會去攞返個袋,ok完之前嗰日上到去就話我袋賣咗 問題係我已經話要搵返個袋,點解仲要KEEP住賣
利申:自己放上FB賣咗收埋錢仲要價高過放vthxxx, 最後搞到好麻煩
boy 個尾好似唔係咁圓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞