代購bxholic係咪賣假野?? 點解Chanel logo 唔一樣? hermes開箱文又超假!!!

704 回覆
130 Like 34 Dislike
佢今日出發倫敦 又有代購 仲有goyard添
佢唔算常規代購 應該無可疑
利申 無幫襯過
如果佢有張專門店單可以出到咁多個同款, 咁會可信D
否則.......
bh852brotherhood 點睇?
堅定流?買過Gucci 銀包先2980
allux.official 有mon post 喎
即刻出埋story 話100% 真貨
有冇人同bagletjet買過?
所以我成日都話 ig shop又唔係平得多點解要係ig shop買d唔知真定假既野返黎 如果買得起名牌就唔志在果一千幾百 一千幾百都想慳 咁就唔好學人買名牌 而家仲要賣貴左咁多都係假

bxholic以前出果對乜柒小白鞋咪又係抄Dr.martins 賣到成行成市
放棄啦
羅湖商業城幾百蚊有個超高彷
有間ig shop上去影過 話果到勁多香港人入貨當真貨賣
不過我覺得間野都係賊喊捉賊 ig賣野個個都係溝貨賣 反正你班蟻民都唔識驗
ig代購我只信tvb前藝人開果間 不過佢好少做high end 都係賣下couch Kate spade呢d 我問佢可唔可以幫我買個gucci銀包同amika直髮夾 佢仲答我係香港買仲平過美國買

當人水魚
係咪好撚好搵 賣波鞋轉賣名牌
估咁到個post 咁厲害, 當事人都睇 post,
不過蟻民我就唔識分, 我本人就一定唔相信, 唔會幫襯
純粹個人意見, 只係我本人只係唔信有咁多二手貨, open 比大家判斷
溝貨賣先真係好嚇人,買左都唔知會唔會中左招!!!!
不過美國買gucci 買就緊係貴啦, 歐洲買先平過香港
識買就緊係去歐洲買啦, 點會去美國買
美國係TB, Couch, kate spade 呢D牌子先平
我意思係佢唔會為左賺錢幫我買返黎
講真上online網買仲平, 成日有減價code
(e.g. matchesfashion, mytheresa, harrods之類)
根本唔需要搵ig shop買
買完仲要擔驚受怕, 怕佢假, 又怕唔出貨

以前曾經試過買對鞋, 買大左個碼, 又冇得退
夾硬加鞋墊著, 但又唔舒服, 幾千蚊就咁浪費左
以後淨係會Online買, 至少有得退
呢間bagletjeg 誇張到擺市集tim
如果佢真係係專門店買, 佢重唔蝕到入肉 除非食水深似海
宜家買名牌真係似買菜咁,

而家就$3680 之前dm問就$6980 海鮮價?
食水深似海啦 每月都出發
上連登見到即post
而家係德國啦
印象中呢隻香港門市都好平
想買名牌前去門市睇下價啦
好多人咩都唔知就走去ig買
自己係英國買左啦 問下價錢知道代購食水有幾深
之前幫襯某間ig shop買gucci belt
$2980啊好似
但太長要去香港gucci剪belt
其實去剪個時都有d驚佢同我講條野係假
因為個店主話比唔到單我 有其他人資料
好彩專門店乜都無講 成功剪到
幫佢買過一個ysl銀包,包裝好似假假地
但我唔識分 不過佢有d相好有淘寶賣假野個種model影咁
自此之後上冇幫襯過
同埋問佢野好撚串
之前入左數買某個袋,佢冇貨叫我其他size
我話唔洗啦
佢就話:咁你加油啦 專門店賣$xxxxx

自己冇貨仲可以咁講野既
香港賣$3300
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞