冇人討論2019/20 taught master?

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
睇錯左tim 以為data analytics個科
2間cu都仲有啲十零萬既master既
我睇過佢programme description同course list,同埋睇過啲相關工作既野,覺得都有興趣所以睇下有冇機會轉到行,不過我冇civil底,又唔係讀佢list out個堆course,以巴打所知咁樣有冇機

利申 BSSc second low廢J
好的,Thanks bro
hku master 有咩工程科熱門搶手
想問揀咩master好
我而家讀緊ug cs 比較熟data science既野 (有工作經驗) 加上自己都有興趣
但論前途黎講grad左之後讀 data science / statistics既master 好d 定 讀financial engineering 既master好d
睇過其他post share既野大概估到我報urban planning既話個$300應該都有9成機會係掉左落咸水海
唉屌 認真咩 我ug 讀geog 做緊RA 有take urban planning 既course而且拎A 但得second up會唔會有機 仲諗住靠interview 取勝
我講我姐 我覺得都可以試一試既 照咁睇起碼你機會大過我先
唔理都博一博睇下 仲差我RA既professor 的reference letter 都唔知點叫佢做啲填
*快啲填
*快啲填
hku mech 多唔多人爭
10月22 報算唔算早
想報純文科master係咪可以慢慢嚟
咩係純文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞