冇人討論2019/20 taught master?

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
寄托?
想問fg巴打
報master個陣個份 transcript 應該等出埋依個sem成績先定係唔駛等?
thanks
佢哋會催你交。因為冇transcript, 佢哋好難further proceed with your application.

利申:18-19 MA
但個degree未讀完
你交最update定點?
因為全部deadline都好早完
我驚如果我等埋今個sem出哂成績我驚趕唔到
因為又要去學校度搞 transcript
係交最update 比佢,之後佢可能真接出conditional offer or 再叫你有新transcript 既時候再交一次 (Deadline 之後)
白痴咗,再貼一次, Sorry🙏🏻🙏🏻
係交最update 比佢,之後佢可能真接出conditional offer or 再叫你有新transcript 既時候再交一次 (Deadline 之後)
搵唔到人寫reference lette r
係香港讀過其他master既話要唔要準備proof of English language proficiency
想問知唔知大概要咩背景?
要gpa夠高 定相關工作經驗?
咩人可以寫?
讀大學好撚摺 唔知可以搵咩人
想問下有無巴打收到ust mech offer
Hku Mstat難唔難入
有冇人報左cu既Global political economy或者hku既MIPA?
MIPA 未開
想問下報中大 d referee大約要填d咩 同prof唔太熟想講定俾佢知大約有d咩要填
cuhk MA Philo 難唔難入

有冇報hku嘅巴打收到呢封野
想問有冇機?
有冇人報咗UST big data?? 有得in未?
我催咗個professor成個月都未出到份referee report
唔知點好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞