冇人討論2019/20 taught master?

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
今年final year, 諗住報HKU同UST engine taught master
我想報POLY, 唔知幾時開始
係FB問, 佢個Msc IT 下年會加 AI + BIG DATA / AI + FinTech Stream
冇人討論
ug讀咩?
ug讀哂銀時
做左一年public admin
報左19/20 cu llm
希望會收
雖然應該好難入
Pish
想報 ust msc fin math
mech eng
Llm in?
有冇人報big data / data science?
出年POLY MSC IT FINTECH應該有
Common law咋
冇law底唔敢報其他
仲考慮緊shitty ism定gbm
hku同cuhk都開左data science
可唔可以用llm成績再博jd?
想問下報呢啲會唔會好睇undergrad成績今年fg下星期返big data related既工 想預先了解多啲 因為undergrad無認真讀書成績麻麻
same here, 但工作唔係好耐
都唔大參考價值
希望佢interview睇熱誠同知識多過GPA la
呢到啲巴打係咪今年UG final yeal定已經做緊野報MSc
其實做一兩年野先報係咪好啲
我應該報 UST MSc(IBTM) 或者 UST MSc(MECH)
我紅巴
我係UST UG MECH呀,但我自己都冇收到任何information seesion有關嘅資料,只係知道已經開始報名
今年ug final year
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞