冇人討論2019/20 taught master?

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
如果transcript本身係中大出,可以photocopy

btw想問下,寄document過去,洗唔洗寫回郵地址
唔知其他u
CU係報完名,交完錢,就要你寄D文件去,收到先開始批
online upload果啲,佢話只係方便佢地睇,加快個process,但點都要有hardcopy
cu自己審自己出既transcript可以唔洗offical出,photocopy都得,但審其他u既transcript就好似你咁要叫間u寄先接納
利申:其實我都係啱啱先報,上面果啲係我將個process睇完又睇得出既結論
最慘係山頭文化收自己友先
所以報cu真係要搵人寫靚自己
想請教下 報左PolyU MSc in Marketing Management

過往經驗係幾時call interview.

打過去dept 問 話四月deadline 左先處理申請

但報名果度寫Application will be processed on a rolling basis

謝謝解答!
巴打可唔可以留個tg ?
想問下你jd既野 thanks
想報
本身讀測量 定 想轉行?
再俾錢啦傻仔
PolyU Info Day for Taught Postgraduate Programmes

From : 14:00 To : 18:00

For information
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞