[A/I] Fate/Grand Order [52] 一周的養生

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
新手一問開左個多石帳
抽到宮本 山翁 阿周那 同 和服兩儀式 4星有b叔
d狗糧養邊個先好 個帳仲有700幾粒石 打算依個號長玩
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/01/14/173513_9c9758b89d9837a7fe6593fa5b94644b.jpg
一百日紀念招FD
182 336 067
暫時仲有8個位

蘭ADDED
can you feel?
唔跌齒輪

要心𥚃思念住台主先易跌

btw巴打個名係咪起自日本某地方
痛擊你都唔會話某個職係笑話啦
最後咪又係睇角色

唔係
佢走之前卜職的確係笑話

見底回升
新手一問開左個多石帳

宮本啦
記得忍手到情人節
唔跌齒輪

台主係凜G

新手一問開左個多石帳

宮本/山翁
阿周那就算吧啦
留石等情人節大POOL

唔經唔覺 依張野值15隻4星

卡面係幾好J嘅
唔跌齒輪

要心𥚃思念住台主先易跌

btw巴打個名係咪起自日本某地方

gay
新手一問開左個多石帳

邊隻都要餵架啦
跟職餵啦
最後咪又係睇角色

老凍我係咪未加你好友
118,736,696

小薯ADD左
新手一問開左個多石帳

宮本啦
記得忍手到情人節

升式同山翁升得快掛fd可以吸友情點
伊莉雅真係慘

太低攻

術打手=笑話 先天性已經x0.9
同殺一樣on9

殺有jack,酒吞同哈桑勁姐

酒吞哈桑勁?
jack勁完全係因為佢張綠卡性能勁同埋寶具女性特攻

打唔到100萬就係垃圾

唔勁=垃圾?

咁你講下咩為之勁啦
酒吞全體buff+debuff又唔勁
哈桑近乎全部buff齊晒又唔勁

我黎講aoe起碼船長凜G lv先叫勁 講單d講 姐係非克屬情況下你都會想用佢打ge 咪勁lo 好似月神咁 就算唔係打劍 打男人我會用 咁我覺得咪勁
同埋我唔知你講酒吞做乜鳩 你而家list酒吞優勢都識講係buff+debuff姐係輔助啦 我講緊殺打手=on9你用呢個黎駁我?

非剋職都會想用既咪得個幾隻9~10分角+船長
咁你依個標準都有9成打手係唔勁

酒吞/哈桑唔係我提
係你無啦啦又拉成個術殺職落水話兩個職打手係笑話先比人屌
哈桑同凜G一樣大把人未升好+未用過唔評論住
人地舉Jack子就話係綠卡勁+女性特攻(所以唔計?)
咁仇職都係因為黑J三招技勁姐

on9 月神已經唔係9分啦 csor打神性咪用 又係咪9分啊 金閃係咪9分啊?
同埋就我見到無人屌我 人地話酒吞勁 我真係睇唔出作為打手佢邊忽勁 buff同debuff係你講ge 唔好屈人
jack子勁我咪講到係因為佢綠色卡勁所以np+打星同埋特攻會得快可以cover翻佢本身低攻缺點 咪就係得jack一個特例
咁術同暗本身就係x0.9攻 導致個角色定位係唔岩打手lo
黑J勁唔只因為佢個3招勁 仲要係因為佢本身全game第一高攻 av職業x1.1你又知唔知
最後咪又係睇角色

唔係
佢走之前卜職的確係笑話

龍唔撚係笑話係乜啊?
同埋你搵第二隻game黎比係想做乜鳩
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/01/14/173513_9c9758b89d9837a7fe6593fa5b94644b.jpg
一百日紀念招FD
182 336 067
暫時仲有8個位

蘭ADDED

新手一問開左個多石帳

宮本/山翁
阿周那就算吧啦
留石等情人節大POOL

收到風
花嫁貞德
新手一問開左個多石帳

宮本/山翁
阿周那就算吧啦
留石等情人節大POOL

收到風
花嫁貞德

新妻女帝
新手一問開左個多石帳

宮本/山翁
阿周那就算吧啦
留石等情人節大POOL

收到風
花嫁貞德

收到風 女帝
兩儀式個pool 真係好邪惡,快d 走
養生左咁耐都仲有世界大戰睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞