[A/I] Fate/Grand Order [52] 一周的養生

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
我唔係未試過,我試過安份守己,但出面果班月廚,出面果班fate廚呀,佢地識睇小說咩?佢地只係拎少少錢出黎,拎少少時間,炒起個fate/go係度幫型月賺大錢,咁叫公平咩!你出去問下人,是但問一個人,問下佢地想要d乜野!佢地答案好簡單,只係想要一套24集既魔禁三!點解佢地要用成世人既時間去等一套動畫呀?因為d有錢佬係度玩野呀!越有錢就越有得動畫化先!呢個世界公平咩?呢個世界公平咩!!

你知唔知自己講緊咩
我勸大家不要再課金 等FGO執柒出月R同魔夜2
垃圾魔禁就出去先啦
我唔係未試過,我試過安份守己,但出面果班月廚,出面果班fate廚呀,佢地識睇小說咩?佢地只係拎少少錢出黎,拎少少時間,炒起個fate/go係度幫型月賺大錢,咁叫公平咩!你出去問下人,是但問一個人,問下佢地想要d乜野!佢地答案好簡單,只係想要一套24集既魔禁三!點解佢地要用成世人既時間去等一套動畫呀?因為d有錢佬係度玩野呀!越有錢就越有得動畫化先!呢個世界公平咩?呢個世界公平咩!!

你知唔知自己講緊咩

神父先真正痴Q咗線
我都係入翻個窿到繼續down data

你知唔知自己講緊咩

神父先真正痴Q咗線

愉悅得滯
你有無用關隻野勁唔勁咩事先....
紅頭髮個隻弓黎點會用沖田打...
你計埋技 咁好 金閃自己弓集星高 開埋技係完全搶曬星
好易爆擊 你其他兩隻得唔得?

供星打星就要計埋隊友架喎

金閃自己打星唔錯架wo

你同ASS職講打星

你ass打完星自己搶到?
我金閃打星就算你其他兩隻落曬騎
打幾多粒就搶幾多粒

所以上面咪話要計埋隊友囉
2隻騎就要鬥搶星
另外2隻CASTER唔搶星就廢左金閃招集星

通常都交俾C狐bb決定 呢排好似研究緊西菜 仲話雖然唔係好想 但搵尼祿問下好似好d咁

其實係黎左我屋企等我餵飽佢
利申:金毛仔

搞掂左你既酒吞同奶光先啦

清姬佢都未搞掂
想睇魔禁

我都想
新手想問茨木童子值唔值得俾料升技
定係其實單體狂未去到黑狗金時既程度,都係用勊職好過?
我都係處

你都ON撚9
24集Q夠完舊約

你知唔知自己講緊咩

你知唔知自己講緊咩

神父先真正痴Q咗線

係都月姬同FHA動畫化啦,魔禁關TM撚事
新手想問茨木童子值唔值得俾料升技
定係其實單體狂未去到黑狗金時既程度,都係用勊職好過?

4星同5星
btw有丁定無丁,你講
呢到好多痴線佬
Saber唔好理佢地
我地去撑枱腳

金閃自己打星唔錯架wo

你同ASS職講打星

你ass打完星自己搶到?
我金閃打星就算你其他兩隻落曬騎
打幾多粒就搶幾多粒

五張卡打得星就極少自己爆到(無卡),所以先話產星靠隊友(技/裝)。
唔係針對金閃

其實係黎左我屋企等我餵飽佢
利申:金毛仔

搞掂左你既酒吞同奶光先啦

清姬佢都未搞掂

巴打認錯?
我冇5*狅
清gay 04左
比較下姐

羨慕tm有資源 又有人氣可以出動畫

你都ON撚9
24集Q夠完舊約

三集一本夠做有凸啦
比較下姐

羨慕tm有資源 又有人氣可以出動畫

神父真調停者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞