[A/I] Fate/Grand Order [52] 一周的養生

1001 回覆
3 Like 3 Dislike

徐倫

咁似彈丸論破畫風既

因為係佢畫

盾子 霧切

瑪爾大

其實你貴性 (我指切嗣未收養你之前

我估姓呢架

點解呢兩父子做左沙煩都會變左呢架

d隱性基因變曬顯性

瑪爾大

盾子 貞德

阿福個處我要左架
齊職5星好難咩,錢咋嘛

岩呀,有錢我買起間TM黎賺你地錢仲好呀

咁似彈丸論破畫風既

因為係佢畫

盾子 霧切

超高校級幸運
狛枝

唔係處有咩所謂愛佢就得
人地金閃萬三攻架 你暗個堆得萬二 術得萬一
0.95 0.9
人地金閃有特攻有開寶具本 你個堆有乜先 同埋我唔明你舉av男做乜鳩
條友係幾勁架wo 唔知你講到佢係特例講到佢廢咁 少人用係因為出得一次無復刻又男人畫風又on99咁 講強度係唔錯
我本身係唔想用海鮮網個分 因為隻野勁唔勁我覺得係要自己感覺 唔係靠睇佢個網 但既然你講左喇 我就當住你係承認個網評分先?
你自己睇av男係7.5 7.5就咁岩係海鮮網覺得張卡算係唔錯野ge分數
文西伊利亞三藏哈桑jack艷后X 呢到成6隻得jack一個特例 我又唔知你點數數到6隻同2隻對比 唔係好多係乜?
劍蘭咪又係劍.... 崔斯坦的確用月神打都效率高wo
5星齊克屬要求叫唔高啊? 咁你課得多lo我無野好講

AV男我肯定台主掛過一排,有無用?

金閃 12280攻 0.95 = 11666
酒吞 11993攻 0.9 = 10793
山老 11848攻 0.9 = 10663
計3招技
金閃 一技1.21(寶具30+Servant特攻) = 14115,兩紅
酒吞 一技20+二技20(寶30+扣防10) = 15110,一紅
山老 二技20*三技紅50 = 非紅12795.6,紅卡19193,三紅
艷后 一技40 = 13970,寶具再紅卡1.3 兩紅

金閃有咩(因為你講既職階分別)贏左?後三者仲未開寶具本/絆任

大佬打手緊係搵同職比
你夾埋殺同術職把撚
仲有六章劍蘭係間尺呀
崔斯坦肯撚定你係用沖田123

單機5星齊剋職就難,但你有70個fd位嘛
齊職5星好難咩,錢咋嘛

岩呀,有錢我買起間TM黎賺你地錢仲好呀

我要買起隻game寫自己做主叫娶曬所有女女

唔係處有咩所謂愛佢就得

過去就讓它過去

咁似彈丸論破畫風既

因為係佢畫

盾子 霧切

超高校級幸運
狛枝

C狐bb同我講花生存貨已經見底 一陣出去買d先

「相公今晚食乜餸?」

通常都交俾C狐bb決定 呢排好似研究緊西菜 仲話雖然唔係好想 但搵尼祿問下好似好d咁
又有人痴左線

盾子 霧切

超高校級幸運
狛枝

又有人痴左線

Hi院友
又有人痴左線

Hi院友

玩得e隻驚都唔會正常得去邊

院友
你有無用關隻野勁唔勁咩事先....
紅頭髮個隻弓黎點會用沖田打...
你計埋技 咁好 金閃自己弓集星高 開埋技係完全搶曬星
好易爆擊 你其他兩隻得唔得?

唔係處有咩所謂愛佢就得

梅林係處就得啦

供星打星就要計埋隊友架喎

好似有反轉 無野喇咁
我呢個情況用沖田打唔代表另外一隻唔勁嫁wo...
咁我用左沖田打係咪代表黑狗唔勁先

Hi院友

玩得e隻驚都唔會正常得去邊

院友

所以我淨係睇你地玩都開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞