[A/I] Fate/Grand Order [52] 一周的養生

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
我pad依家淨係用暗娜同藍染

pad我淨係login>拎石>抽佢老母>關game

持續供養大介寶寶

又語錄?

出繼承技果陣棄左驚 而家放置拎石

持續供養大介寶寶

戒左了

fgo 你都係咁
情人節pool有阿福Pickup就好

fgo 你都係咁

殊!

難在窮撚冇錢

琴日先射左20石落海
3連銀屌佢屎忽

fgo 你都係咁

講到自己有玩咁 笑左

fgo 你都係咁

講到自己有玩咁 笑左

難在窮撚冇錢

有車既窮撚

難在窮撚冇錢

有車既窮撚

有車先窮

難在窮撚冇錢

有車既窮撚

有車先窮

賣車課金
人地金閃萬三攻架 你暗個堆得萬二 術得萬一
0.95 0.9
人地金閃有特攻有開寶具本 你個堆有乜先 同埋我唔明你舉av男做乜鳩
條友係幾勁架wo 唔知你講到佢係特例講到佢廢咁 少人用係因為出得一次無復刻又男人畫風又on99咁 講強度係唔錯
我本身係唔想用海鮮網個分 因為隻野勁唔勁我覺得係要自己感覺 唔係靠睇佢個網 但既然你講左喇 我就當住你係承認個網評分先?
你自己睇av男係7.5 7.5就咁岩係海鮮網覺得張卡算係唔錯野ge分數
文西伊利亞三藏哈桑jack艷后X 呢到成6隻得jack一個特例 我又唔知你點數數到6隻同2隻對比 唔係好多係乜?
劍蘭咪又係劍.... 崔斯坦的確用月神打都效率高wo
5星齊克屬要求叫唔高啊? 咁你課得多lo我無野好講

fgo 你都係咁

講到自己有玩咁 笑左

神父幫手hi like

年半前棄左

難在窮撚冇錢

有車既窮撚

排費保費唔系錢牙?
大戰

難在窮撚冇錢

有車既窮撚

唔講停車場/車位
排費保費唔系錢牙?
C狐bb同我講花生存貨已經見底 一陣出去買d先
係愛呀 哈利 呢隻驚講強度黎把撚咩

講強度既話扶清既全力闘技都未出聲

係愛呀 哈利 呢隻驚講強度黎把撚咩

的確係 你鍾意咪抽
我都追住三藏黎抽 但你唔好強行講到隻野勁先得架

我無話勁,
係你講到全部術+殺打手係笑話

ok咁呢到我言重做可能傷到你心sorry lo
我想表達意思就係唔勁
呢到咪又係叫凜G凜G 龍蝦龍蝦咁叫
諗深下教主都幾大方 就係琴日定前日屌鳩左扶清一下咁大把
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞