[A/I] Fate/Grand Order [52] 一周的養生

1001 回覆
3 Like 3 Dislike

你知唔知自己講緊咩

神父先真正痴Q咗線

係都月姬同FHA動畫化啦,魔禁關TM撚事

等緊月姬動畫化
神父 我要同你隻揪隻

你知唔知自己講緊咩

神父先真正痴Q咗線

等緊月姬動畫化

等多十年都唔掂
新手想問茨木童子值唔值得俾料升技
定係其實單體狂未去到黑狗金時既程度,都係用勊職好過?

4星同5星
btw有丁定無丁,你講

其實只係想問下會唔會有出場機會,
冇J既就一定會升上04,但係技既話會睇埋實用性
神父 我要同你隻揪隻

一拳打到你仆街
你有無用關隻野勁唔勁咩事先....
紅頭髮個隻弓黎點會用沖田打...
你計埋技 咁好 金閃自己弓集星高 開埋技係完全搶曬星
好易爆擊 你其他兩隻得唔得?

供星打星就要計埋隊友架喎

金閃自己打星唔錯架wo

你同ASS職講打星

你ass打完星自己搶到?
我金閃打星就算你其他兩隻落曬騎
打幾多粒就搶幾多粒

所以上面咪話要計埋隊友囉
2隻騎就要鬥搶星
另外2隻CASTER唔搶星就廢左金閃招集星

100 50 50都唔可以穩定集到
點會廢
比較下姐

羨慕tm有資源 又有人氣可以出動畫

FATE廚唔係玩驚,居然係睇小說
點撚比較啊
魔禁一開頭寫到屎禁,動畫化又唔係出色
而家出既話,明顯比人打做4天王類
比較下姐

屌去J.C.staff d Twitter ac 炸板好過啦

等緊月姬動畫化

等多十年都唔掂

依家法國N年前個預告係
TO THE NEXT 10 YEARS
有S是咪姐係唔止一個十年

4星同5星
btw有丁定無丁,你講

幾勁wo 寶具痛同可以消buff
神父 我要同你隻揪隻

一拳打到你仆街

等緊月姬動畫化

等多十年都唔掂

搵唔到錢 不了
其實個故事咁奇幻又有小小touching
我覺得真係好正

係衰在個格局似現時堆輕小說改
只不過係笠左個tm世界

4星同5星
btw有丁定無丁,你講

啲人話茨木其實勁 唔識用法

等緊月姬動畫化

等多十年都唔掂

搵唔到錢 不了
我覺得真係好正

只不過係笠左個tm世界

我同你講
落第好睇過套垃圾魔禁十倍

4星同5星
btw有丁定無丁,你講

幾勁wo 寶具痛同可以消buff

睇人玩茨木NP好似回得好快下

等多十年都唔掂

搵唔到錢 不了
我覺得真係好正

只不過係笠左個tm世界

我同你講
落第好睇過套垃圾魔禁十倍

姬狩死神
比較下姐

屌去J.C.staff d Twitter ac 炸板好過啦

三木一馬個twitter成日都比人炸啦

等緊月姬動畫化

等多十年都唔掂

搵唔到錢 不了
我覺得真係好正

只不過係笠左個tm世界

有班老月廚點會搵唔到錢 不過一定係FATE賺得仲多
啊!!!!
斬死你班冚家產
呢架用返槍啦
神父你唔係自大到拎魔禁黎同TM比下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞