[A/I] Fate/Grand Order [52] 一周的養生

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
想問問各位巴打

依家有2個帳號
1個係國服 有孔明 新手帳

1個係日服 用左5蚊人仔買左個石頭ac 之後十抽就中左哈桑王 依家仲有成8百幾粒石

想下我應該玩邊個ac好? 聽講孔明評分有成10分
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/01/14/173513_9c9758b89d9837a7fe6593fa5b94644b.jpg
一百日紀念招FD
182 336 067
暫時仲有8個位

RAC added

苗木 added

yip added
禁左一個鐘都覺得自己on9

一路睇戲一路禁
不過你搵張突滿1星直接食爆d 3 4星 如果大成功就爽YY
之前試過食十幾萬極大成功 開心死

即係點, 就係呢part 唔明

因為而家就算係成功 佢只係會乘你食個堆野ge exp 唔會乘累積exp
姐係當你1星食一張原本有5000累積經驗ge 1星禮裝成功
佢只會1000x2+5000 (1000係食一張1星禮裝ge基本exp)

咁然後呢? 點解台仔個post 會話咁食法可以滾雪球倍增?

唔會倍增架喇 佢改左之後已經無 呢個倍增只係出現左幾個鐘
而家d方法只係會令你升禮裝用好少QP

原來係咁
我淨係想要d難過全力既關 整黎玩下得唔得?

會幫你同營運反映下

快啦
禁左一個鐘都覺得自己on9

一路睇戲一路禁

頭先就係禁禁下禁錯山翁

1星食夠17000經
2星食3張(1)
3星食3張(2)

餵肥餵晒俾lv1 1星

邊個QP需求大啲

同埋之前咪講過「1星食夠17000經」
你唔餵多張1星突上限一個唔好彩大成功咗就晒左17000經

唔會曬 佢照樣擺左係累積exp到好似係

原來20lv可以儲到>17000經
無試過真係唔知

喂唔得喎老友 是咪我做錯咗啲乜
都係得17000左右嘅 晒咗啲經驗

想問問各位巴打

依家有2個帳號

1個係日服 用左5蚊人仔買左個石頭ac 之後十抽就中左哈桑王 依家仲有成8百幾粒石

狗先會玩支那服 你自己參透下啦

因為而家就算係成功 佢只係會乘你食個堆野ge exp 唔會乘累積exp
佢只會1000x2+5000 (1000係食一張1星禮裝ge基本exp)

原來係咁

個幾個鐘一大成功係連埋累積一齊乘
姐係你不斷搵張1星係咁食d高lv禮裝屈到佢大成功不斷滾上去
一下就可以一張100lv
暫時理解姐係升哂一堆1萬7 exp既 1星就用黎餵5星就ok ?

升爆左幾張1星既10lv肥, 之後點做

原來係咁

個幾個鐘一大成功係連埋累積一齊乘
姐係你不斷搵張1星係咁食d高lv禮裝屈到佢大成功不斷滾上去
一下就可以一張100lv

成件事合理晒 就係諗緊究竟係咪食同樣嘅裝會當晒自己exp

1星食夠17000經
2星食3張(1)
3星食3張(2)

餵肥餵晒俾lv1 1星

邊個QP需求大啲

無試過真係唔知

原來會爆 我之前就係見大成功佢照樣係基本個到顯示多左個d出黎先以為會照計

無試過真係唔知

原來會爆 我之前就係見大成功佢照樣係基本個到顯示多左個d出黎先以為會照計

我晏晝禁果陣都會多左
我淨係知好撚煩 唔會再搞
出番果d九字兼定 刻印蟲比人刷好過
出番果d九字兼定 刻印蟲比人刷好過

覺得最on9都係情人節啲朱古力
之前無位賣晒先同我加返exp

1星食夠17000經
2星食3張(1)
3星食3張(2)

餵肥餵晒俾lv1 1星

邊個QP需求大啲

無試過真係唔知

呢個方法係可以keep 到突咗嘅bonus exp?
光の力、おかりします!
諗深下可能真係唔會keep左突出黎個d
因為一開始我睇twitter個條友係1星食8張1星姐係8000經
就算大成功左都係萬六經唔會突
想問問各位巴打

依家有2個帳號

大陸server唔撚玩
日服ser留石等勁英靈pickup去抽一抽
諗深下可能真係唔會keep左突出黎個d
因為一開始我睇twitter個條友係1星食8張1星姐係8000經
就算大成功左都係萬六經唔會突

我會食一張一樣既再堆
暫時理解姐係升哂一堆1萬7 exp既 1星就用黎餵5星就ok ?

(1)1星食夠17000經
(2)2星食3張(1)
(3)3星食3張(2)

你而家整嗰幾張都係(1)
跟住餵3張「升爆左幾張1星既10lv肥」去1張2星禮度
重覆3次就有3張升高左嘅2星禮(2)
再將呢3張(2)餵落1張3星禮度,肥料完成

(1)1星食夠17000經
(2)2星食3張(1)
(3)3星食3張(2)

你而家整嗰幾張都係(1)
跟住餵3張「升爆左幾張1星既10lv肥」去1張2星禮度
重覆3次就有3張升高左嘅2星禮(2)
再將呢3張(2)餵落1張3星禮度,肥料完成

唔該巴打
想問問各位巴打

依家有2個帳號

大陸server唔撚玩
日服ser留石等勁英靈pickup去抽一抽

Okay 咁我玩日服就好啦
唔該哂各位巴打
100LV禮裝升滿要幾多經
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞