[A/I] Fate/Grand Order [52] 一周的養生

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
狗肉狗糧塞晒比阿福就岩架啦

新人冇阿福就抽到有

有朋友白色情人節見到阿福入pool所以入坑 直到我同佢講阿福係男

我有朋友原本唔諗住玩呢隻驚
直到我話比佢知阿福係男人

玩左咁耐 我仲未全職齊5星是否悲哀

正身都係新年先岩岩掛得齊八個位五星

家計

差ALTER EGO同BEAST

家計

家計

家計

我屌你老母

差ALTER EGO同BEAST

[img][/img]
唔好出凜b,唔想要

照舊,課到中

次次課到中好傷
琴晚抽式抽左1230石先中
我連4星都唔齊職
唔好出凜b,唔想要

照舊,課到中

次次課到中好傷
琴晚抽式抽左1230石先中

家計

我屌你老母

做乜之前唔認自己係遠XX
伊莉雅真係慘

太低攻

術打手=笑話 先天性已經x0.9
同殺一樣on9

殺有jack,酒吞同哈桑勁姐

酒吞哈桑勁?
jack勁完全係因為佢張綠卡性能勁同埋寶具女性特攻

打唔到100萬就係垃圾

唔勁=垃圾?

咁你講下咩為之勁啦
酒吞全體buff+debuff又唔勁
哈桑近乎全部buff齊晒又唔勁

我黎講aoe起碼船長凜G lv先叫勁 講單d講 姐係非克屬情況下你都會想用佢打ge 咪勁lo 好似月神咁 就算唔係打劍 打男人我會用 咁我覺得咪勁
同埋我唔知你講酒吞做乜鳩 你而家list酒吞優勢都識講係buff+debuff姐係輔助啦 我講緊殺打手=on9你用呢個黎駁我?

非剋職都會想用既咪得個幾隻9~10分角+船長
咁你依個標準都有9成打手係唔勁

酒吞/哈桑唔係我提
係你無啦啦又拉成個術殺職落水話兩個職打手係笑話先比人屌
哈桑同凜G一樣大把人未升好+未用過唔評論住
人地舉Jack子就話係綠卡勁+女性特攻(所以唔計?)
咁仇職都係因為黑J三招技勁姐

on9 月神已經唔係9分啦 csor打神性咪用 又係咪9分啊 金閃係咪9分啊?
同埋就我見到無人屌我 人地話酒吞勁 我真係睇唔出作為打手佢邊忽勁 buff同debuff係你講ge 唔好屈人
jack子勁我咪講到係因為佢綠色卡勁所以np+打星同埋特攻會得快可以cover翻佢本身低攻缺點 咪就係得jack一個特例
咁術同暗本身就係x0.9攻 導致個角色定位係唔岩打手lo
黑J勁唔只因為佢個3招勁 仲要係因為佢本身全game第一高攻 av職業x1.1你又知唔知

Sorry.
月神唔係明狐System搞600萬/剋職真係未用過
CSOR都未試過係因為神性唔係剋職而用
金閃我都唔會專登搵FD黎用
酒吞同哈桑個攻0.9完都係10700水準,唔算高但有幾低?
Buff同Debuff點解就唔計落打手水準?黑J咪一樣係靠三招攻buff
反過黎講,
巖窟王攻全Servant第四你用過幾多次?
咩職岩唔岩打手根本係廢話,到尾都係睇隻角三技+NP效率

你用唔用關我撚事 我講個幾隻係大家公認覺得係幾勁 但未夠9分
起碼csor同金閃係 已經破左你講咩無9分=唔勁啦
黑J你會唔會搵佢黎當buff機buff隊友跟住自己唔打先
咁講你不如話埋孔明都係打手啦 巖窟王我無 但如果我抽到
我會dum佢同黑貞一齊wo 打星好又唔搶星得30平A有力
唔算高但有幾低 大佬而家係講緊勁唔勁 唔高咪姐係普通料
阿豬阿狗都叫勁好無

家計

我屌你老母

做乜之前唔認自己係遠XX

家計凜

我都未齊

我都係
唔好再講阿福啦

就黎出賣靈魂比路西法

我對阿福冇性趣,阿光啱我多d
嗚哇, 好多阿福啊
唔好再講阿福啦

就黎出賣靈魂比路西法

係呢度 路西法同fbi都做到踢哂腳
唔好再講阿福啦

就黎出賣靈魂比路西法

唔好再講阿福啦

就黎出賣靈魂比路西法

係呢度 路西法同fbi都做到踢哂腳

路西法跑數不知跑得幾開心

我對阿福冇性趣,阿光啱我多d

呢個pose同佢個樣真係好sexy
正過佢未滿破前d圖好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞