[A/I] Fate/Grand Order [52] 一周的養生

1001 回覆
3 Like 3 Dislike

1星食夠17000經
2星食3張(1)
3星食3張(2)

餵肥餵晒俾lv1 1星

邊個QP需求大啲

同埋之前咪講過「1星食夠17000經」
你唔餵多張1星突上限一個唔好彩大成功咗就晒左17000經

唔會曬 佢照樣擺左係累積exp到好似係

仲有你問邊個需求大d 1星肥食上去10 一張都係1千蚊 你用4突1星除非你一下打爆佢 唔係一定貴過我咁食

1星食夠17000經
2星食3張(1)
3星食3張(2)

餵肥餵晒俾lv1 1星

邊個QP需求大啲

同埋之前咪講過「1星食夠17000經」
你唔餵多張1星突上限一個唔好彩大成功咗就晒左17000經

唔會曬 佢照樣擺左係累積exp到好似係

原來20lv可以儲到>17000經
無試過真係唔知
不過我升個陣個方法唔係話1星食9000經咩
幾時變左萬七
不過我升個陣個方法唔係話1星食9000經咩
幾時變左萬七

一樣 都係咁堆 佢再慳d咁解
仲有你問邊個需求大d 1星肥食上去10 一張都係1千蚊 你用4突1星除非你一下打爆佢 唔係一定貴過我咁食

咪就係一下打爆佢
我食肥個件次次都係lv1 1星
不過你搵張突滿1星直接食爆d 3 4星 如果大成功就爽YY
之前試過食十幾萬極大成功 開心死

咪就係一下打爆佢

你一下打爆佢都係一樣 因為個底永遠都係1lv
1果4台主

即係點, 就係呢part 唔明

好煩 唔想搞

咪就係一下打爆佢

你一下打爆佢都係一樣 因為個底永遠都係1lv

no la 1星lv 1食一件野洗60QP
3星lv 1食一件野洗120QP

me無刷QP要慳住洗
等有野我唔夠打先搞依d

兩個禮裝差唔多有4060寶石翁虛數個D
邊個玩好D?

因為而家就算係成功 佢只係會乘你食個堆野ge exp 唔會乘累積exp
姐係當你1星食一張原本有5000累積經驗ge 1星禮裝成功
佢只會1000x2+5000 (1000係食一張1星禮裝ge基本exp)
暫時理解姐係升哂一堆1萬7 exp既 1星就用黎餵5星就ok ?
我淨係想要d難過全力既關 整黎玩下得唔得?

因為而家就算係成功 佢只係會乘你食個堆野ge exp 唔會乘累積exp
佢只會1000x2+5000 (1000係食一張1星禮裝ge基本exp)

咁然後呢? 點解台仔個post 會話咁食法可以滾雪球倍增?

滾佢老母咩 咪一樣

唔會倍增架喇 佢改左之後已經無 呢個倍增只係出現左幾個鐘
而家d方法只係會令你升禮裝用好少QP
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/01/14/173513_9c9758b89d9837a7fe6593fa5b94644b.jpg
一百日紀念招FD
182 336 067
暫時仲有8個位

RAC added

苗木 added
煩過狗 哂時間
禁左一個鐘都覺得自己on9
我淨係想要d難過全力既關 整黎玩下得唔得?

會幫你同營運反映下

兩個禮裝差唔多有4060寶石翁虛數個D
邊個玩好D?

無乜所謂 講勁1會勁少少 因為個兩隻5星好夾
但我會玩2 因為有女女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞