[A/I] Fate/Grand Order [52] 一周的養生

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
玩完呂布線見到陳宮個樣

所以你明點解會咁聽拉尼話啦

唔知會邊個寫有理性既赤兔呂布劇情
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/01/14/232018_e147b89e9c573125c87889123d611fa7.jpg[/i mg]

石帳抽得咁好 大帳咩都無

所以都叫人冇咩事咪撚走去玩石AC抽野
分走晒正身啲運

根本on9行為

關鬼事咩
根本每個ac都係independent event
係有運既正身分身全部都抽到啦
睇下歐盟會長都知啦

我所講嘅on9係"抽完又要dum春"呢件事
係咪寶2 3 4 5 先可以寶具OVERCHARGE ?
岩先我抽到劍蘭 我FD話咩 可以無限出寶具咁制

唔係 疊寶具就會overcharge 例如你A寶具B寶具C寶具咁出
B就會200% C就會300%

劍蘭連發同oc無咩關係 劍蘭連發應該都要孔/狐幫一幫

唔係 疊寶具就會overcharge 例如你A寶具B寶具C寶具咁出

姐係我 A寶 B寶 劍蘭寶 咁禁 劍蘭就會回返好多NP?
弓呆果隻先叫連發
兩儀式終於走左喇!!!

好在忍到手

why唔抽

罪歌我已經成為左你既同伴

想p…

你成為左帶土同伴tim

一符中 ?

姐係我 A寶 B寶 劍蘭寶 咁禁 劍蘭就會回返好多NP?

劍蘭overcharge效果係每hit傷害加多d 同回np無關
但佢np的確回得快 因為佢1技充電又有兩張藍卡爆擊回
兩儀式終於走左喇!!!

好在忍到手

why唔抽

有石都allin伊莉亞

9分角都唔失禮啦
今日有10分角抽

就咁寶具藍藍 其實差唔多
因為佢寶具自帶藍魔放
同埋佢基本肯定爆擊到
I SEE 唔該晒

因為佢寶具自帶藍魔放
同埋佢基本肯定爆擊到

3000%吸星黑洞
禮裝堆肥法:
1星食夠17000經
2星食3張(1)
3星食3張(2)

咁我4,5星果d 應該點升?
4星食3張3星?
5星食3張4星?

你誤會左
呢個係肥料製法
你有想升嘅禮咪用呢d整好嘅肥黎餵

個堆肥法好似流流地
其實目的都係想慳QP姐 高lv高星食肥好晒QP
總之先餵飽啲lv1禮裝用嚟做大肥料就ok
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/01/14/232018_e147b89e9c573125c87889123d611fa7.jpg[/i mg]

石帳抽得咁好 大帳咩都無

所以都叫人冇咩事咪撚走去玩石AC抽野
分走晒正身啲運

根本on9行為

關鬼事咩
根本每個ac都係independent event
係有運既正身分身全部都抽到啦
睇下歐盟會長都知啦

我所講嘅on9係"抽完又要dum春"呢件事

FGO抽卡驚黎
係咁上下
日日都十鳩幾萬人攞石AC抽下抽下過手癮
禮裝堆肥法:
1星食夠17000經
2星食3張(1)
3星食3張(2)

4星食3張3星?
5星食3張4星?

你誤會左
呢個係肥料製法

個堆肥法好似流流地

有咩流 你好多錢?

寶具Overcharge(OC)唔一定要升寶具
只要連住放寶具卡,後面個張寶具就會+100%;寶1最盡就會300%,升完寶最多500%
但寶具lv同OC係兩樣野,通常寶具lv影響傷害,OC影響附加效果;只有少數寶具因爲OC提升既效果涉及傷害加成先有大力左既間接結果。實際寶具lv同OC影響咩可以睇寶具說明/wiki

劍蘭出寶具係因為佢可以瘋狂爆擊回NP,加埋藍卡可以有C狐做輔助再升NP效率

因為佢寶具自帶藍魔放
同埋佢基本肯定爆擊到

3000%吸星黑洞

禾覺得黑j 應該要上到2000%

因為佢寶具自帶藍魔放
同埋佢基本肯定爆擊到

3000%吸星黑洞

50星
試過寶貝AAEX 回得96np
禮裝堆肥法:
1星食夠17000經
2星食3張(1)
3星食3張(2)

4星食3張3星?
5星食3張4星?

你誤會左
呢個係肥料製法

個堆肥法好似流流地

有咩流 你好多錢?

1星食夠17000經
2星食3張(1)
3星食3張(2)

餵肥餵晒俾lv1 1星

邊個QP需求大啲
禮裝堆肥法:
1星食夠17000經
2星食3張(1)
3星食3張(2)

4星食3張3星?
5星食3張4星?

你誤會左
呢個係肥料製法

個堆肥法好似流流地

你就咁食4 5星禮裝算啦 堆肥係for窮人用
禮裝堆肥法:
1星食夠17000經
2星食3張(1)
3星食3張(2)

4星食3張3星?
5星食3張4星?

你誤會左
呢個係肥料製法

個堆肥法好似流流地

有咩流 你好多錢?

見過另一個方法係用4突1星做base
我有喺度問過2者有咩分別但無人答

個堆肥法好似流流地

有咩流 你好多錢?

見過另一個方法係用4突1星做base
我有喺度問過2者有咩分別但無人答

貴d

你誤會左
呢個係肥料製法

個堆肥法好似流流地

你就咁食4 5星禮裝算啦 堆肥係for窮人用

呢到邊個夠QP用
禮裝堆肥法:
1星食夠17000經
2星食3張(1)
3星食3張(2)

4星食3張3星?
5星食3張4星?

你誤會左
呢個係肥料製法

個堆肥法好似流流地

有咩流 你好多錢?

1星食夠17000經
2星食3張(1)
3星食3張(2)

餵肥餵晒俾lv1 1星

邊個QP需求大啲

同埋之前咪講過「1星食夠17000經」
你唔餵多張1星突上限一個唔好彩大成功咗就晒左17000經
禮裝堆肥法:
1星食夠17000經
2星食3張(1)
3星食3張(2)

4星食3張3星?
5星食3張4星?

你誤會左
呢個係肥料製法

個堆肥法好似流流地

有咩流 你好多錢?

1星食夠17000經
2星食3張(1)
3星食3張(2)

餵肥餵晒俾lv1 1星

邊個QP需求大啲

同埋之前咪講過「1星食夠17000經」
你唔餵多張1星突上限一個唔好彩大成功咗就晒左17000經

唔會曬 佢照樣擺左係累積exp到好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞