[A/I] Fate/Grand Order [52] 一周的養生

1001 回覆
3 Like 3 Dislike

術打手=笑話 先天性已經x0.9
同殺一樣on9

唔關打唔打手事囉

只想想講太低攻,寶1連 卡米拉都秒唔到

低攻咪就係因為本身術佢唔會set得高攻 仲要再x0.9
所以術都係輔助好

開完仲要減攻 招藥又要博中弱體無效先唔洗減攻
佢招寶具再高攻d都得掛
睇風夏先

同殺一樣on9

唔關打唔打手事囉

只想想講太低攻,寶1連 卡米拉都秒唔到

所以術都係輔助好

佢招寶具再高攻d都得掛

開完減攻真係好ON9 本身已經唔係高攻 _
伊莉雅真係慘

太低攻

同殺一樣on9

殺有jack,酒吞同哈桑勁姐

酒吞哈桑勁?
jack勁完全係因為佢張綠卡性能勁同埋寶具女性特攻

打唔到100萬就係垃圾

唔勁=垃圾?

咁你講下咩為之勁啦
酒吞全體buff+debuff又唔勁
哈桑近乎全部buff齊晒又唔勁

我黎講aoe起碼船長凜G lv先叫勁 講單d講 姐係非克屬情況下你都會想用佢打ge 咪勁lo 好似月神咁 就算唔係打劍 打男人我會用 咁我覺得咪勁
同埋我唔知你講酒吞做乜鳩 你而家list酒吞優勢都識講係buff+debuff姐係輔助啦 我講緊殺打手=on9你用呢個黎駁我?

所以術都係輔助好

佢招寶具再高攻d都得掛

減10% 我又唔覺得多

主要低攻

明明藏藏藏都萬一攻

所以術都係輔助好

佢招寶具再高攻d都得掛

減10% 我又唔覺得多

主要低攻

明明藏藏藏都萬一攻

藏藏藏寶具仲低攻過伊利亞 係有得連發姐

所以術都係輔助好

佢招寶具再高攻d都得掛

減10% 我又唔覺得多

主要低攻

明明藏藏藏都萬一攻

3藏連發寶具嘛
ILIYA NP性能差嘛

前年應該努力d拎多張

前年應該努力d拎多張

當時要刷要爆石
伊莉雅真係慘

太低攻

同殺一樣on9

酒吞哈桑勁?

打唔到100萬就係垃圾

唔勁=垃圾?

咁你講下咩為之勁啦

我黎講aoe起碼船長凜G lv先叫勁 講單d講 姐係非克屬情況下你都會想用佢打ge 咪勁lo 好似月神咁 就算唔係打劍 打男人我會用 咁我覺得咪勁
同埋我唔知你講酒吞做乜鳩 你而家list酒吞優勢都識講係buff+debuff姐係輔助啦 我講緊殺打手=on9你用呢個黎駁我?

咁王哈帶兩隻自爆弓殺高文算唔算勁

前年應該努力d拎多張

當時要刷要爆石

依家都唔知比唔比人直接換4張
Me 有愛補完

伊莉雅真係好可愛

前年應該努力d拎多張

當時要刷要爆石

復刻不嬲都照番上次咁

前年應該努力d拎多張

當年我都換得一張

前年應該努力d拎多張

當時要刷要爆石

復刻不嬲都照番上次咁

今次復刻都加左第七章素材,可能真係會多一張都唔定?

前年應該努力d拎多張

當年我都換得一張

一張都冇換

咁你講下咩為之勁啦

咁王哈帶兩隻自爆弓殺高文算唔算勁

王哈明明係saber 黎
唔好呃我
伊莉雅真係慘

太低攻

同殺一樣on9

酒吞哈桑勁?

打唔到100萬就係垃圾

唔勁=垃圾?

咁你講下咩為之勁啦

非剋職都會想用既咪得個幾隻9~10分角+船長
咁你依個標準都有9成打手係唔勁

酒吞/哈桑唔係我提
係你無啦啦又拉成個術殺職落水話兩個職打手係笑話先比人屌
哈桑同凜G一樣大把人未升好+未用過唔評論住
人地舉Jack子就話係綠卡勁+女性特攻(所以唔計?)
咁仇職都係因為黑J三招技勁姐
唔跌齒輪
痛擊你都唔會話某個職係笑話啦
最後咪又係睇角色
唔跌齒輪

台主係凜G
痛擊你都唔會話某個職係笑話啦
最後咪又係睇角色

老凍我係咪未加你好友
118,736,696

唔經唔覺 依張野值15隻4星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞